Победи зимата!

Есента и зимата са особени моменти за кожата ни, която както знаем е един от вернити ни съюзници, когато става дума за безупречна визия. Ако кожата ни е красива – красиви сме и ние, ако кожата ни е суха и изглежда уморена – и ние изглеждаме така. Оттук можем да направим извода, до който всяко момиче и жена стига сама още при настъпването на студените дни – трябва да се полагат сериозни усилия, за да имаме здравата и гладка кожа, която обичаме!


Сухият въздух в дома ни, заради отоплителните уреди, които използваме, изсушава кожата ни допълнително, затова ти препоръчваме винаги да си сигурна, че можеш да осигуриш нужната влажност на възхуха около теб. Този на вид малък трик ще има голямо отражение върху лицето ти, което бързо ще усетиш и оцениш.

Повече на: Грим за по-студено време


От изключителна важност за теб е да приемащ витамини – А, C, E или да си набавиш продукти, които могат да ти осигурят нужната доза от тях в концентирани количества. Ексфолиациата на кожата също ще ти помогне да я регенерираш. Чрез нея ще свалиш мъртвия слой клетки, ще подобриш кръвообръщението  и така ще „вкараш“ кислород в повърхностния слой на кожата.

Абсолютно задължително е да си набавиш крем за лице, който да е твоят верен съюзник и най-добър приятел на кожата ти през зимата. Нашето изпитано предложение е:

Дневният крем TRIPLE ACTIVE DAY

Той хидратира трайно, предпазва и озарява кожата. Глицеролът, свързан със захарен дериват, укрепва способността на кожата да задържа вода, като осигурява оптимална хидратация през целия ден, а тройното активно вещество срещу свободни радикали, на базата на витамин Е, предотвратява образуването на свободни радикали, основни виновници за преждевременното остаряване на кожата.

Повече на: Глината, наш приятел

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте