Победи страха от червеното червило!

Някои се страхуват от очната линия, а други от червеното червило. Продуктът, който е символ на страстта и женската красота в най-прелестния й вариант е труден за нанасяне и запазване през целия ден. Истината е, че червеното червило е като хубавото вино, трябва да знаеш как да го пиеш, за да му се насладиш. Ние знаем как да го нанасяме, все пак сме прекарали часове в отдаденост на тази задача, и ще ти разкажем как да спреш да се ужасяваш от алената магия.

Различни видове червено червило


Всъщност можеш да носиш нюанс на червеното без устните ти да са напълно и плътно покрити с червено червило. Козметичният пазар е залят от многообразие на тонове, текстури и различни варианти на класическия прочит на червилото. Ако съумееш да намериш това, от което се нуждаеш ще разбереш, че няма какво да те притеснява. Като за начало те съветваме да се запиташ с апликацията на кой вид червило си най-добра – дали червило стик, течно червило или червило тип молив. Когато си отговориш на този въпрос можеш да се насочиш към конкретен продукт и оттам нататък следва да избереш нюанса, който ти трябва. Търси не толкова покривно червило, за да можеш като за начало да се справиш с нанасянето и поддържането на не толкова интензивен цвят

Инвестирай в матово


Почти всички червила, които можем да намерим на козметичния пазар в момента са матови. Те са много по-лесни за подръжка и с тях не се страхуваш, че дори косъмче от косата ти може да развали целия ти грим. Ако у вас имаш червено червило, което е по-кремообразно и не искаш да инвестираш пари в матова формула, но и се страхуваш от ефекта на блястящите червила, то ти препоръчваме да го нанесеш внимателно. Първо започни с прецизно очертаване на контура на устните ти с добре подострен молив, разбира се. След това нанеси червилото. Третата стъпка може да бъде приложена на почти всички червила. Нанеси прозрачна матираща пудра върху устните си. Тя ще даде кадифен финал на усмивката ти и ще направи червилото ти изненадващо издръжливо. Перфектно за дълга вечер.

Червени омбре устни


Позабавлявай се с червеното, за да видиш, че не е страшно. Набави си по-светло червен молив и по-тъмно червен молив като заложи на омбре ефекта за твоите устни. Опциите да две – да нанесеш по светъл молив на горната устна, а долната да оцветиш в по-тъмния или да очертаеш контура на устните с тъмния молив и да запълниш със светлия. Мини отново с пудра. Ефектът е страхотен, нали?!

Повече за: Сватбен грим с червено червило - защо не!

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Crimson Obsession

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction 430 Mon Jules

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага

Свързани теми: червено червило , червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да съчетаеш грима си с небрежен кок

В един момент несправедливо пренебрегнат, кокът най-накрая дочака своя голям come back, и сега отново е сред хитовите тенденции при прическите...