PIN UP треска

Класическо червено червило, рокля в стил 1930-те, очна линия за котешки очи ... някои неща просто никога не излизат от мода. За да добавите малко ретро шик към своя външен вид това лято, вижте нашите съвети за красота, с които ще придадете модерен привкус на тази ретро тенденция.

1. Изберете своя цвят

Когато избирате съвършеното червено червило, е важно да обърнете внимание на тена на своята кожа. Като начало, погледнете вените на ръцете си. Ако са сини, имате „студен” цвят на кожата, което означава, че на вашия тен най-добре подхожда студен червен цвят със сини или лилави оттенъци. Ако вените ви са зелени, имате „топъл” цвят на кожата, така че червеното на оранжева основа е точният избор за вас. За да бъдат устните ви колкото се може по-изразителни, очертайте ги с молив за устни, преди да нанесете червилото.

2. Усъвършенствайте техниката в полагането на очна линия

Нито една Vintage мацка не би излязла за нищо на света откъщи без очна линия, която подчертава котешките очи, но този ефект не е от най-лесните за постигане. За да направите остър ъгъл, сложете кредитната си карта върху бузата, така че краят на картата да бъде на нивото на вашите вежди. С помощта на заоблена очна линия нанесете течната или гелообразна очна линия по оречтанията на миглите и продължете линията към слепоочията. Махнете картата и мисията е изпълнена: перфектно нанесена очна линия без никакво отклонение.

Научете как се постига съвършен Cat Eye Look: Ефектна класика: Cat Eye Look

3.Перфектен тен

Свежото лице е може би перфектният вид за летните месеци, но ретро стилът изисква матов тен, който никога не излиза от мода. За да не позволите на мазното лице да лъщи на лятната жега, направете това, което са правели гейшите в Япония още през 18 век – те са използвали оризова хартия, която попива излишъка от мазнина. Като имате предвид, че е много по-лека от пудрата, няма и да усетите, че я носите в чантата си.

Само още няколко стъпки до съвършения тен: Три метода за нанасяне на фон дьо тен by @makeupbuthow

За този външен вид препоръчваме

  • Superliner Blackbuster L'Oreal Paris

  • True Match The Powder L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага
  • Color Riche Pure Red L'Oreal Paris

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте