Петте причини защо обичаме Nude сенките за очи

За неустоим поглед, всичко от което имаш нужда е подходяща четка, някоя от палитрите на Maybelline и малко опит.

1. Поддържана и свежа визия


С телесните нюанси не можеш да сгрешиш. Те подчертават очите по естествен и ненатрапчив начин. Всички нюанси от nude цветовата гама придават свежест към визията. Оставят възможност да акцентираш върху устните си с подходящо червило в ярки цветове.

За да се задържат сенките на място за по-дълго,  задължително използвай основа преди нанансянето им. Основата удължава трайността на сенките и същевремено подсилва цвета. Предотвратява събирането на сенките в сгъвката на клепача.

2. Лесно и бързо

Избери матови сенки в бежов нюанс и нанеси върху клепача. В ъглите на окото нанеси бляскави сенки, с един тон по-светли от тези които са върху клепача. След това нанеси един пласт спирала върху миглите. Не забравяй че естествената визия е овенчана с красиво изглеждащи, дебели вежди. Ако веждите ти са прекалено тънки, използвай подходящ молив в кафяв нюанс с който ще им придадеш плътност и обем, и направиш веждите ти оптически по-дебели.

3. Естествено подчертана красота


Сенките в телесен нюанс не променят формата на очите ти. На преден план изпъква естествената ти красота, леко подсилена с помощта на естествени цветове. Цвят шампанско, кремав или пък телесен цвят – не можеш да сгрешиш.

4. Лесно се съчетава

Сенките в телесен цвят лесно се нанасят и съчетават с подтона на кожата на клепача.

Също така, този цвят е подходящ за всяка визия. Независимо дали отиваш на кафе с приятелка или се подготвяш за вечерно излизане, nude сенките винаги подхождат на облеклото ти.

5. Колкото по-малко, толкова по-добре


Nude гримът придава изтънчено излъчаване на лицето. С помщта на тези сенки, лесно можеш да създадеш елегантна и премерена визия, която ще събере овациите на околните.

Допълнителен съвет: Русите момичета трябва да заложат на nude сенки с розов подтон, докато бежовите и кафявите нюанси са по-подходящи за всички рижи красавици както и за брюнетите.  

Повече за: No makeup визията

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York The Nudes Palette

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York The Blushed Nudes Palette

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи, nude грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Венецианският фестивал – Филмова красота на всяка крачка

Венецианският филмов фестивал е един от най-старите и уважавани филмови фестивали на света, който с всяка изминала година печели симпатиите на публика...