Петте най-добри грим нюанса за зелени очи

За да подчертаете прекрасния цвят на очите си, трябва да изберете цветове, които ще направят красив контраст на който очите ви ще изпъкнат още повече.

1. Червени нюанси

Червените сенки за очи са екстремно решение, затова ви съветваме вместо да подчертавате очите си, да разкрасите устните с червило в червен цвят.  Това ще създаде елегантен контраст, а за да подчертаете повече очите си е достатъчно да нанесете два слоя спирала.

2. Лилави нюаси

Всички нюанси на лилавото са изключително ефектни върху зелените очи. Играйте си с цветовете и пробвайте опушен грим в лилаво.

3. Индигово синьо

Индиговото синьо върху клепачите създава естествен контраст и ефектно подчертава зелените очи. Най-добрият избор са седефените нюанси на този цвят. В случай че имате видими бръчки под очите, избягвайте употребата на сенки със седефен блясък а заложете на сенки с матов ефект.

4. Златисти и медни нюанси

Ако природата ви е дарила със зелени очи, златистите и медни нюанси ще накарат очите ви да засияят. На вътрешния ъгъл на окото нанесете сенки в меден нюанс, а за допълнително подчертаване на очите използвайте черна очна линия.  

5. Опушен грим в кафяво

За момичетата със зелени очи е подходящ опушен грим в тъмнокафяви и светло бежови нюанси – цветовете от топлата гама, които създават ефектен контраст и подчертават естествения чар на зелените очи.

Повече за: Как да изберете подходящ руж?

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Палитри сенки за очи, които вдигат грима на следващото ниво!

Обожаваме новостите от makeup сцената, а този път изненадата дойде от известната американска марка Urban Decay...