Перфектното хайлайтване през есента

Есента е изненадваща. Тя може да ни погали с нежни слънчеви лъчи и да си накара да се усмихнем или да ни изненада с гъсти облаци и много дъжд. Като цяло многоликостта на този сезон е това, което най-много обичаме в него, защото тази непредвидимост напомня на женската душа.

Блясъкът отново е на мода


Тази есен по отношение на макиаж решенията ни обаче има няколко много важни правила, които трябва да запомниш: експериментите са позволени; червилата са щури, а блясъкът… той отново е на мода. И именно заради последното грим правило, което ти казахме посвещаваме тези редове на хайлайтърите, които властваха през лятото и нямат намерение да се оттеглят от сцената и през хладните дни.

Хайлайтъри в есенни тонове


Като цяло на пазара има огромен избор от продукти от този тип, които да задоволят нуждите ти. Ако през лятото хайлайтърът е бил много видим заради слънцето, което непрестанно се отразява в бляскавите му частици, то… есенно време не е точно така. Затова може леко да подсилиш ефекта му като все пак не се притесняваш с това колко нанасяш. Важно е обаче да се придържаш първо към цвета на твоята кожа, като вземеш предвид факта, че тя ще загуби летния си тен много скоро, както и да внимаваш с подтоновете и, които имат голямо значение при избирането на хайлайтър. Предлагаме ти през есента да заложиш на хайлайтъри в тонове, които напомнят на есенните листа – насително златисто и наситено бронзово.

Според нас трябва да пропуснеш традиционното нанасяне на хайлайтър върху брадичката, защото носенете на шалове и връхни дрехи с яки ще размаже цялото ти старание. Най-неприятното е да изтриеш грима си с дрехите си и после те да са изцапани. Смятаме, че е най-правилно да нанасяш хайлайтъра си върху приятен бронзър в топъл тон, който ще създаде усещане за мекота на лицето ти и ще подсили последните нотки на летния слънчев загар.

Повече за: Хайлайтърът и триковете, които ще те направят по-свежа

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , есен , хайлайтър

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Makeup туториал: грим за всякакви поводи

Представи си, че съществува един makeup look, подходящ за всякакви поводи. Накъдето и да се запътиш, без значение дали става дума за разходка из града...