Перфектното червено червило

Червеният цвят е цветът на огъня и кръвта. Той бива асоцииран с енергията, силата, величието, решителността, страстта, желанието и, не на последно място, любовта.  Това е един емоционално наситен цвят, придава усещане за топлина. Червеното е символ на смелост и този цвят върху устните на една жена издава нейната непреклонна, борбена и темпераментна природа – тя може да те изгори, но и да те стопли с присъствието си.
 


Червеното червило е една от класиките в макиажа, като често се свързва с блясъка на Холивуд от миналото. Изборът му обаче винаги е труден и изисква да сме запознати с няколко правила при избирането на червено червило.

#1

Бъди сигурна, че можеш да си позволиш да носиш класическото червено на устните си. Важно е зъбите ти да изглеждат наистина добре. Ако не си убедена в това си набави избелваща паста за зъби и се насочи към по-тъмен нюанс, който ще омекоти контраста между зъбите и устните ти.
 

#2

Aко си едно от момичетата, които не могат да спрат да докосват лицето си, дори когато са с грим, то стой далеч от гланца за устни в червено. Рискуваш да създадеш истиснки ужас върху лицето си като без да искаш размажеш гланца за устни, който бихме казали... е за истински макиаж професионалистки, когато е оцветен в огнения цвят.

#3

 

Ако искаш цял ден да се радваш на внимание от страна на околните заложи на червено червило, което е с матов ефект. Тези продукти са доста по-издръжливи и макар в толкова наситен цвят, те оставят приятно усещане за непретенциозност, което липсва при червилата с блясък.

Повече за: Как червилото ви да се задържи на място

Свързани теми: грим , червено червило , червило

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Безупречна кожа? Няма проблем!

Случвало ли ти се е да не можеш да улучиш точния нюанс на фон дьо тена или ти остават резки черти между лицето и шията, и просто не успяваш да пресъзд...