Перфектният руж

Изборът на подходящ цвят руж е толкова важен колкото и изборът на подходящ фон дьо тен. С идването на пролетта и топлите дни цветът на кожата се променя, и затова е важно да съобразим и цвета на ружа с кожата си. L’Oreal Paris представя новата си палитра с пет интензивни нюанси руж.

Експлозия от нюанси


Палитрата е налична в два варианта – 01 Pink и 02 Amber, всеки от които съдържа пет въздействащи нюанса. В първата палитра ще откриете експлозия от розови нюанси, докато втората палитра съдържа по-тъмни нюанси, подходящи за всички дами с тъмна и смугла кожа.  

Infallible Blush Paint палитрата съдържа деликатни пигменти, благодарение на които идеално се разнася и придава точната доза сияние и красив финиш върху бузите и скулите ви.

Множество комбинации

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Впечатляващото на тази иновативна палитра е че можете да използвате цветовете поотделно или да блендирате два или повече нюанса за съвършена визия. Сега имате възможност лесно да комбинирате цветовете върху лицето си за да постигнете ефекта който желаете.

За да създадете впечатляваща визия, нанесета избраните нюанси руж в няколко слоя.

Съвет: Използвайте някое от разкошните течни червила Lip Paint на L’Oreal Paris и ги съчетайте с палитрата руж и със сигурност ще съберете погледите на околните.

Повече за: Мултитаскинг: Ружът

За този външен вид препоръчваме

  • loreal paris infaillible blush paint palette pink

    Поръчайте веднага
  • loreal paris infaillible blush paint palette amber

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , руж

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Made for All: Колекция червила за всеки тон на кожата

Покупката на ново червило може да бъде изключително забавна когато вече знаеш какво търсиш и кой продукт ти отива най-добре. Но какво се случва, кога...