Перфектни вежди в пет стъпки

Добре поддържаните и оформени вежди са неотменна част от всяка една безупречна визия, независимо от това дали става дума за дневен или вечерен грим.

Както вече няколко пъти казахме, за да имаш перфектни вежди важно е да използваш подходящи продукти. И да следваш стъпките по-долу:

#1

За начало, с помощта на пинсета трябва да премахнеш излишните косъмчета. След това среши веждите нагоре, като използваш четка предназначена за разресване и оформяне на вежди. Ако се налага, можеш да скъсиш стърчащите косъмчета с тример или ножички. По този начин ще подготвиш веждите си за гримиране.

#2

За перфектни вежди са ти нужни следните грим продукти: молив за вежди, матови сенки, подходяща ъглова четка, коректор и хайлайтър. С помощта на молив, отбележи внимателно долната линия на веждите.  С ъглова четка нанеси сенките, попълвайки всички празни места между косъмчетата.

#3

 За да подчертаеш формата им и да накараш веждите ти да изпъкнат нанеси коректор под и над веждите и разнеси добре.

#4

Използвай подходяща четка за да нанесеш хайалйтър под извивката на веждите, който ще направи формата им по-изчистена.

#5

За да придадеш цялостна дефиниция на веждите, накрая нанеси спирала за вежди. Спиралата фиксира косъмчетата без да ги слепва.

Повече за: Топ 3 грешки при оформяне на веждите

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Brow Artist Xpert

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Brow Artist Genius Kit 01 - Light To Medium

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Brow Artist Sculpt

  • L'Oreal Paris True Match Concealer

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , вежди

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Продукти за оформяне на вежди: Нашите ТОП 10

Правилното оформяне на веждите често се превръща в голямо предизвикателство, но за щастие в наши дни, на пазара се предлага изобилие от козметични про...