Перфектни вежди в няколко стъпки

В днешно време грижата за веждите е също толкова важна, колкото и гримирането на очите или устните. Природно гъстите вежди се наложиха като моден тренд. Това обаче не значи, че трябва просто да копираш някоя от известните личности и да промениш веждите си до непознаваемост.

Веждите са важна част на лицето, която забелязваме първо, и затова е нужно да се поддържат, но и да се изтъкват по правилния начин. Това обаче може да бъде истинско предизвикателство, особено ако не знаеш някои от основните правила за оформяне на веждите, и ако не използваш подходящите за твоя тип вежди продукти.

Перфектни вежди в няколко стъпки

Как да подчертаем природно тънки вежди?

За оформяне и подчертаване на природни тънки вежди са ти нужни тези два продукта:

- очна линия за кафяви очи

- молив за вежди

- палитра сенки за очи в нюд нюанси

Преди да започнеш да удебеляваш тънките си вежди, трябва с движения отдолу нагоре да ги срешеш, използвайки гребенче за вежди, след което да отстраниш зоната между веждите, ако е необходимо. За да знаеш как да ги изрисуваш правилно е важно е да знаеш къде трябва да започват веждите ти, къде трябва да свършват и къде трябва да се намира най-дебелата им част или мястото, където трябва да бъде извита нагоре.

Първо вземи кафява очна линия, за да очертаеш първите косъмчета на веждите, които стандартно изглеждат много по-редки, отколкото останалата част. За тази майсторска задача ти предлагаме да се спреш на Maybelline New York Hyper Precise очна линия, тъй като тя ще ти осигури максимална прецизност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

След това на ред е средната част на веждите. Тук е необходимо само да удебелиш малко с молив за вежди в подходящия за веждите ти нюанс. Това се прави с леки движения, за да може линиите да изглеждат възможно най-нежни, тънки и естествени. Препоръчваме ти Maybelline New York Brow Precise молив за вежди.

Ако си задаваш въпроса как сенките за очи мога да ти помогнат при гримирането на вежди, тогава е време да ти кажем че не само, че може, но е и последната стъпка от туториала ни за гримиране на тънки вежди, както и за коригиране на грешки или ако твърде силно си натискала с молива за вежди, което е довело до прекалено наситени цветове. Номерът е в това да смесиш два различни нюанса на кафяво от гамата и със сенките нежно да минеш местата, където си прекалила, за да изглеждат веждите ти по-естествено.  Maybelline New York The Nudes палитрата има огромен избор земни нюанси, така че в нея със сигурност ще този, който е най-близък до естествения цвят на веждите ти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Как безболезнено да татуираш веждите си?

Ако веждите ти имат природно красива форма, но искаш да пробваш микроблейдинга, защото ти харесва как веждите изглеждат като татуирани, тогава ти предлагаме да ги подчертаеш и уплътниш точно по този начин, само че напълно безболезнено. Нанеси Maybelline New York Tattoo Brow гел за вежди върху веждите си. Не го нанасяй от самото начало на веждите, за да изглежда възможно най-естествено и най-добре нюансиран, от по-светлия към по-тъмния нюанс. След 15 минути веждите ти ще бъдат като татуирани, но без никаква болка. Прекрасно, нали?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

И гъстите вежди могат да се разкрасят!

Докато много момичета се мъчат да уплътняват веждите си, в днешно време да имаш гъсти вежди си е жив късмет. Всичко, което трябва да направиш за веждите си е малко по-често да подстригваш и поддържаш средната зона между веждите.

Не вреди обаче и периодично да запълваш малките празнинки, например с помощта на Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil молив за вежди, но само за да ги тушираш, без допълнително удебеляване. Можеш от време на време и да подчертаваш веждите си с нюд или бели сенки за очи, като нанасяш малко сенки на извивката под веждите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Какви са веждите ти и как ги поддържаш? Пиши ни в коментарите!Споделяме ти трикове за разкрасяване на различните типове вежди.

Прочети повече за: Гримиране на очите: Трикове за нанасяне на очна линия и спирала

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Hyper Precise Eyeliner

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow Gel Medium Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Soft Brown

  Поръчайте веднага

Свързани теми: сенки за очи , очна линия, очи, тенденция, дневен грим , естествен грим, лято, Maybelline New York

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Сенки за очи от А до Я

С никой друг козметичен продукт няма да можеш така бързо и драстично да промениш външния си вид, както със сенките за очи...