Перфектни червени устни само за 1 минута

Червените устни за класика, която прави всяка красавица женствена и изключително красива. Този тренд никога няма да падне от трона, на който се намира вече стотици години и на нас това адски ни харесва, защото, особено в това време на годината, червените устни са повече от задължителни за страхотна визия. 
Ето го и нашия кратък и много лесен наръчник за създаване на прекрасни червени устни за по-малко от 60 секунди. Да, това е напълно възможно.

#1 Избери твоето червило


Важно е червилото, което използваш да е подходящо за твоите устни. Ако те са по-сухи, използвай продукт с подхранващи свойства, а ако нямаш проблем с напуканите устни, заложи на по-матово червило.

#2 Започни с пръсти

Нанасянето на червилото с показалеца ти ще ти даде най-дълготрайния ефект, обещаваме. По този начин цветовите пигменти попиват много по-дълбоко в устните ти и правят интензивността на цвета по-добра.

#3 Почисти

Понеже пръстите не са най-прецизни при нанасянето на червило, шансът да си се изцапала е голям, а когато носиш червено не трябва да излизаш извън очертанията. Почисти устните си с клечка за уши, лесно е и много удобно.

#4 Очертай внимателно

Вземи четчица, с която нанасяш червило и с нея нанеси още от червилото по устните ти, като този път се съсредоточи над външния контур на устните, за да го опишеш възможно най-красиво и прецизно.

#5 Ако искаш матов ефект


Леко допри пръста си в твоята любима пудра и мини с потупвания по устните за нежен матов ефект, който  прави и цвета по-дълготраен.

Повече за: Червено червило според цвета на кожата и косата

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Crimson Obsession

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Addiction 430 Mon Jules

    Поръчайте веднага

Свързани теми: червено червило , червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Уроци по грим: Време е за платинена New York визия

Създадена с добре подбрани гримове, небрежната визия може да изглежда изключително ефектно, дори по-добре от full coverage визията...