Перфектната двойка за грим „котешко око“

Гримът в стил котешко око никога не излиза от мода. Почти няма грим който да може да съперничи на драматизма и сексапилността на котешкото око. Но, създаването му все още затруднява много момичета, а нанансянето на очна линия се превърща в мисия невъзможна.

Съгласни сме с факта, че за създаването на красив грим в стил котешко око ти трябва търпение и сръчност. Също така, много добре знаем че ти трябват и качествени продукти, които да те улеснят в задачата.

perfektna dvojka

Издърпването на съвършена котешка очна линия никога не е било толкова лесно. Перфектната двойка на Maybelline прави създаването на този грим изключително лесно и удобно. Те са сензационални – Sensational очна линия и Sensational спирала.

Изключително удобно нанасяне

Очната линия е с уникална извита четка, която я прави изключително удобна за нанасяне. Сега имаш възможност, само с едно движение да очертаеш прецизна линия. Формулата осигурява дълготраен ефект без зацапване и излишно количество.

Спиралата Sensational е финалният щрих на котешкото око. Четката разресва миглите и предотвратява слепването им. Спиралата придава обем и плътност на миглите.

Перфектната двойка прави очите ти още по красиви и неустоими.

Повече за: История на спиралата

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Curvited Liner

  • Maybelline New York Lash Sensational

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очна линия, очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Венецианският фестивал – Филмова красота на всяка крачка

Венецианският филмов фестивал е един от най-старите и уважавани филмови фестивали на света, който с всяка изминала година печели симпатиите на публика...