Перфектен бронзов загар само за 1 минута

Скули сякаш докоснати от слънцето винаги привличат вниманието и овациите, особено на другите, които разбират от макиажа и неговите техники. Постигането на страхотен ефект благодарение на бронзант, който да ти осигури структуриране и изразителност, е много лесно. Толкова лесно, че дори сме готови да заявим, че ти трябва едва 1 минута, за да получиш много повече от просто задоволителен ефект.

10 секунди

Започни с нанасянето на твоя любим bb крем, за да изравниш тена си, както и да придадеш нужната свежест на лицето си. Избирай качествен продукт, който хидратира и приляга добре на тона на кожата.

20 секунди

Време е да посегнеш към бронзанта. Увери се, че използваш правилната четка за този продукт, защото тя е от огромно значение. Нанеси бронзанта по тези места на лицето, които първи са докоснати от слънцето – носа, скулите и челото. Нашето предложение идва от L’Oreal Paris и се нарича Glam Bronze. Компактният и лек продукт придава естествен загар на кожата и й дарява сияен краен резултат.

30 секунди

Ако пък ти се иска бронзовият загар да не  есамо по лицето, а и равномерно по тялото ти, си отдели няколко секунди, за да нанесеш автобронзиращ крем. Важното за него е да го нанасяш на добре ексфолирана и чиста кожа, както и след като го разнесеш добре по тялото си да измиеш ръцете си, освен ако не искаш те да са по-тъмни от самата теб.

Повече за: 7 неща, които не знаеш за бронзанта

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , бронзант

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за паднали клепачи

Правилните съвети правят гримирането на паднали клепачи значително по-лесно...