Пенелопе Круз за Lancôme: три нови продукта за „грандиозен“ поглед

Филмовата индустрия прослави очната линия и благодарение на нея сме запомнили някои от най-пронизващите погледи. Запазен знак в света на кинематографията и модната фотография, тя е ултимативният „скрит коз“ за жените, които искат да подчертаят естествената си красота. По-модерна от всякога и може да се слага в зависимост от желанието – като чиста графична линия, която преминава върху клепача или пък като по-фина и деликатна близо до корена на миглите. 

Разклати, нанеси и твори! 

Lancôme отново разширява  възможностите си и представя Grandiôse Liner – революционната очна  линия, вдъхновена от използваните  от визажистите техники: извитата  под определен ъгъл четка предлага  по-добра гъвкавост и креативност, а с това и по-красиви очи.

Чудото на технологията включва дръжка, извита на 35 градуса и невиждана досега гъвкавост при нанасяне. Новата гъста, непрозрачна и напълно матова формула прави погледа по-интензивен и създава много смели линии и изтънчен завършек.

Нова класика за невероятен обем на миглите

Първата тайна на обема се крие в голямото количество еластомер в четката. Многобройните влакънца, разположени в последователни редове, осигуряват по-добро разделяне на миглите с всяко движение на четката и равномерно нанасяне. Благодарение на големия капацитет те обхващат всички мигли едновременно и нанасят оптималното количество спирала за изключителен обем.

Новата спирала Grandiôse Extrême дава максимален обем на миглите и перфектно завършва „грандиозната“ визия. Иновативната формула повторно интерпретира концепцията за устойчивия обем, благодарение на дръжката във форма на лебедова шия (Swan-Neck), която сама води ръката покрай корените на миглите или по тяхната линия. Миглите са прекрасно извити навън, удължени и обемни, а резултатът е изключително изящна и съблазнителна визия.

Първата тайна на обема се крие в голямото количество еластомер в четката. Многобройните влакънца, разположени в последователни редове, осигуряват по-добро отделяне на миглите с всяко движение на четката и равномерно нанасяне. Благодарение на големия капацитет те обхващат всички мигли едновременно и нанасят оптималното количество спирала за богат обем.

Grandiôse Extrême е модерна и  изящна спирала в черна матова  тубичка, от която по всичко  личи, че това е формула с  невиждана досега наситеност. 

 

Завършващият принос за грандиозна визия

Sourcils Styler е финалното докосване.

За цялостен ефект е важно да се подчертае естествената красота на веждите, което често никак не е лесно. Затова Lancôme представя иновацията за безупречна красота на веждите, вдъхновена от продуктите за стилизиране на коса.

Спиралата за вежди със своята еластомерна четка и влакънца дава възможност за оформяне на веждите, без да се нанася формула върху кожата. Формулата съдържа същия вид гел като продуктите за стилизиране на коса и по този начин осигурява красиви вежди с трайност на пигмента до 14 часа.

Спиралата за вежди Sourcils Styler се предлага в два нюанса: русо и кестеняво.  

 

Снимка: Пенелопе Круз позира за Lancôme пред обектива на Алексия Любомирска

Свързани теми: спирала , очна линия

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Предизвикателство: Опушен грим, докато си на път с колата

Pogosto hitimo, vendar vešče rokujemo z ličenjem ob vsaki priložnosti in na najrazličnejših krajih, zato smo se odločili, da zate pripravimo vodnika...