Парти макиаж за незабравими вечери

Стига толкова работа! Не ти ли омръзна от непрестанното бързане за работни срещи и крайни срокове? Ако е така значи ти е време за купон и то щур, вечер, която да те накара да танцуваш и да флиртуваш, а за да бъдеш най-добрата версия на себе си трябва и гримът ти да е най-атрактивният. Честно да си кажем обаче не винаги можем да намерим час или дори два, за да се разкрасяваме затова е много важно да знаем кои парти макиаж визии са не само атрактивни, но и бързи за създаване. Ние можем да ти ги издадем, разбира се. Чети и се гримирай... и се забавлявай!

Каквито очите, такива и устните


Тенденцията на синхрон при цветовете на сенките и цвета на червилото силно ще присъства навсякъде около нас през 2018 година. Този макиаж е бърз и не много труден, защото за него ти трябва просто палитра със сенки, от която да си избереш страхотен цвят... и едно червило в същия. Абсолютно постижимо е да създадеш този много ефектен грим за около 10 минути, през които внимателно да нанесеш сенките с гъста и мека четка. Потопи я в избрания от теб цвят и го нанеси до сгъвката на клепача или мако над него, следвайки естествената форма на окото.  Премини към черивлото и съобрази формулата му с тази на сенките – ако си заложила на матови сенки се насочи към червило с блясък и обратното, за да изградиш усещане за баланс в макиажа. И готово! Парти визията ти е напълно идеална – в крак с тенденциите, закачлива, заради цветовете, и много секси, защото подчертава, както очите, така и устните.

Очната линия е задължителна


Парти визията трябва да е секси, даже много секски! А какво по-секси от магнетичен поглед. Постигни го бързо и лесно с очна линия, която можеш да създадеш спрямо формата на очите ти и тази, която искаш да постигнеш. Изпробвай продукт с  водоустойчива формула, за да може да се задържи на очите ти дълго в красив вид. Тази формула ще устои на изпотяване и докосвания. Колко по-страхотно от това? Гримьорите съветват да си в крак с най-актуалните трендове като си набавиш червило с металически ефект. То е идеално допълнение за очната ти линия, като бързо ще преобрази класическото излъчвване на този макиаж и ще го направи закачлив и модерен с лек ексцентричен почерк. Тази визия можеш да създадеш за точно толкова кратко време, колкото и предишната и ако първата е по-подходяща за красавиците, които обичат да се отличават с цветовете си, тази е идеална за почитателките на класическия секси макиаж. Наслади му се!

Повече за: Нанасяне на фон дьо тен за работен ден и вечерно излизане

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Burgundy Bar Palette

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Pioneer

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Sensational Liner

    Поръчайте веднага
  • Maybelline SuperStay Matte Ink Heroine

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , сенки за очи , очи, червило, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

CC крем или BB крем, въпросът е сега пред нас!

Сигурно вече знаеш, че летните ти гримове трябва да бъдат по-различни, свежи и да не се набиват на очи, както и че тежките пудри трябва да останат за ...