Part 2: Всичко, което трябва да знаеш за процедурите lash lift и brow lamination

Наясно сме с факта, че веждите всъщност са важна част от лицето, както за подчертаване на чертите му и за по-добре изглеждащ грим, така и за по-високо самочувствие. Перфектно оформените дебели вежди, като тези, които виждате на кориците на списанията, вече не са толкова недостижими. През последните години се появи все по-голям брой процедури за оформяне, подчертаване и боядисване на веждите, а сега откриваме защо хит процедурата brow lamination се превърна в най-търсената естетична процедура в козметичните салони.

Part 2: Всичко, което трябва да знаеш за процедурите lash lift и brow laminationКакво е brow lamination?

Ламинирането на веждите е поредната от поредицата популярни козметични тенденции, избирана от все по-голям брой представителки на нежния пол, които искат да оформят веждите си до съвършенство. Тази процедура не променя драстично формата и ширината на веждите, а само подчертава естествените вежди и техните предимства, като същевременно премахва дребните недостатъци.

За разлика от татуирането на вежди и перманентния грим, ламинирането на веждите е напълно безболезнен метод, който кара веждите да изглеждат красиви и добре поддържани. От друга страна, ефектът от тази процедура е много по-кратък, отколкото този на перманентния грим, тъй като трае само до три месеца.

Ламиниране на веждите - процедура

Самата процедурата ламиниране на веждите се извършва с помощта на вещество, което се нанася върху веждите и благодарение на което космите на веждите стават по-здрави, послушни, красиви и с по-правилна форма. Процедурата се провежда в три различни фази и средната продължителност на ламинирането на веждите е един час.

I фаза на ламиниране на веждите

В самото начало веждите се намазват с кератин, за да могат повредените косми да се обновят, да станат пълни, еластични, блестящи и гладки. Тази процедура се нарича моделиране на веждите и се практикува заради най-непослушните, твърди косъмчета, които отказват да се подчинят.

Part 2: Всичко, което трябва да знаеш за процедурите lash lift и brow laminationII фаза на ламиниране на веждите

В следващата фаза се извършва пигментация на тези косъмчета на веждите, които са повредени и изтънени и които са започнали да губят естествения си цвят. Веждите се намазват с пигменти, които не трябва да са по-тъмни от естествения цвят на косата, за да се постигне възможно най-естествен вид.

III фаза на ламиниране на веждите

Последната фаза на ламиниране на веждите е намазване на веждите със специален вид кератин, който съдържа витаминни комплекси и незаменими аминокиселини, допринасящи за по-бързото обновяване на веждите.

Как ще изглеждат веждите ти след ламиниране?

След процедурата ламиниране, веждите ще бъдат по-послушни и по-дебели и ще се движат само в една посока, а асиметричните вежди ще бъдат по-равномерни.

Part 2: Всичко, което трябва да знаеш за процедурите lash lift и brow laminationНедостатъци на процедурата ламиниране на веждите

Въпреки че тази процедура се счита за една от най-безопасните и безболезнени на пазара, в добрите цената ѝ е изключително висока, при това толкова кратък период от време след самата процедура.

Ако все пак избереш по-евтин салон, за да спестите някой лев, не се изненадвай в случай че ефектът е по-слаб, защото много салони го предлагат, но използват нискокачествени продукти, които могат да предизвикат реакция на кожата, а всички знаем колко чувствителнна е кожата около очите.

Също така не забравяй да не се подлагаш на процедурата, ако имаш настинка, треска или някакво очно заболяване.

Перфектни вежди в домашни условия

Part 2: Всичко, което трябва да знаеш за процедурите lash lift и brow lamination

Разбира се, ако не си напълно сигурна, че тази процедура е за теб, моливите за вежди, геловете и помадите винаги са опция!

С тях успешно и прецизно ще нарисуваш липсващите косъмчета от комфорта на дома си за много по-малко пари, а с помощта на геловете за вежди те ще останат на мястото си, сякаш си се подложила на ламиниране на веждите.

Прочети още: Фон дьо тен, който заличава линията между теб и тена ти!

За този външен вид препоръчваме

 • NYX Professional Makeup Fill & Fluff Eyebrow Pencil

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Tattoo Brow 36H

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Express Brow Satin Duo Eyebrow Pencil 04 Dark Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade 04 Ash Brown

  Поръчайте веднага
 • NYX Professional Makeup Control Freak Eyebrow Gel

  Поръчайте веднага
 • YSL Couture Brow Gel

  Поръчайте веднага
 • Lancôme Brow Define Eyebrow Pencil

  Поръчайте веднага

Свързани теми: тенденция, мода , NYX, Loreal Paris, Maybelline New York

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-добрите приятели на кожата ти: серумите с хиалуронова киселина и витамин C

Младежката кожа и сияещият тен са нещо, до което всички искаме да достигнем, а ние ти разкриваме серумите, които са цаката за превъртане на играта на ...