Палитри сенки за очи според типа кожа

Макар че известните гримьори се опитват да ни убедят в обратното, много добре знаем че не всеки цвят сенки пасва добре на всеки тип кожа. Независмо от това какъв тип кожа имаш, за създаване на безупречна визия ти трябва качествена палитра сенки, която ти дава възможност да избираш между нюансите които да подхождат на твоята кожа.

Снежно бяла кожа


Ярките цветове създават силен контраст със снежната кожа, и се препоръчват само за специални поводи, когато се стараеш да бъдеш забелязана. За ежедневен грим избирай нежни нюанси на розовото или телесните нюанси, които стоят изключително естествено. В 24 Karat палитрата на Maybelline са съчетани 12 различни нюанса с които да създадеш изключително ефектна визия.

Светла кожа с топъл оттенък


Този тип кожа е най-красивото платно за рисуване. Тя ти дава възможност да експериментираш с цветовете. В зависимост от повода, можеш да използваш сенки с алени, винени или керемидени оттенъци. Burgundy Bar палитрата ти дава възможност да създаваш различни ефекти върху клепачите си, и да направиш погледа си неустоим.

Смугла кожа 


Може и да не ти се вярва, но създаването на силен контраст е изключително ефектен начин за подчертаване на естествената ти красота. Избери златисти нюанси които да съчетаеш със земни тонове. Ако искаш допълнителна доза драматичност, смеси малко количество черни сенки с най-тъмните нюанси на кафявото. Палитрата 24Karat Nudes на  Maybelline ти дава възможност за игра с нюансите. От друга страна, за нежен ежедневен грим по-добре е да заложиш на бежовите сенки от Burgundy Bar палитрата от същия бранд.

Повече за: Нанасяне на сенки за очи за естествена визия

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

  • Maybelline Burgundy Bar Palette

Свързани теми: сенки за очи , очи

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 7 бюти продукта това лято

Ако трябва да избереш няколко продукта, от които да не се отделиш тов лято, които обаче ти позволяват само за няколко секунди да освежиш визията си, в...