Открий перфектната спирала за своите мигли

Спиралата наистина е най-добрата (козметична) приятелка на повечето жени. Дори и да не се гримираш много, със сигурност в несесера си имаш поне една спирала. Сигурна ли си обаче, че това е перфектната спирала за миглите ти?

Да избереш перфектната спирала не е никак лесно, нали?

Пазарът е залят с най-различни продукти, но жените често все още стоят пред рафтовете, без да знаят коя спирала е правилният избор за тях. Спирала за по-дълги мигли, за обем, водоустойчива спирала, дълготрайна, такава, която не става на бучки ... А да не отваряме темата за четките за спирала! Каучукови, от винил, естествени, двойни, тройни, с огъващо се рамо, обикновени ... Само можем да се съгласим с теб, че не е лесно да избереш.

Открий перфектната спирала за своите мигли

За да подчертаеш пълната красота на очите си, трябва да избереш идеалната спирала. Тя трябва да следва ритъма на задълженията, както и структурата на миглите ти. Имай предвид, че ако спирала изглежда добре на твоя приятелка, това не значи, че ще е същото и за теб. Затова следващия път, когато търсиш спирала, на първо място обърни внимание на нейните характеристики.

Бъди на ТИ с характеристиките на спиралата

Водоустойчивата спирала е за теб, ако ежедневието ти е бързо и динамично. С водоустойчива спирала на миглите можете да се къпеш, да плачеш (но само от щастие), да се потиш, и всичко това без страх, че тя ще се разтече по лицето ти и ще остави следи, асоцииращи на безсънни нощи. Ето защо тази спирала е част от ритуала за красота на много момичета.

За теб е спирала за обем, ако миглите ти са дълги, но редки. Тези спирали имат гъста четка и безброй косъмчета, с помощта на които подчертават абсолютно всяка мигла на окото ти. Ако все още не си, задължително изпробвай този тип спирала.

И обратно, ако си от момичетата, които имат къси и гъсти мигли, правилният избор за теб е спирала за удължаване на миглите - тя ще направи миглите ти визуално много по-дълги.

И накрая, маските за увиване са за момичета, чиито мигли са изключително прави. Четката им е с форма на полумесец и наистина можеш да постигнеш перфектния външен вид, ако я използваш правилно.

Четките за спирала правят чудеса

Не знаем дали си чували за правилото “ЧПЧ”, но четките правят чудеса. Те могат да бъдат с различна форма и от различен материал и в зависимост от това имат различен ефект върху миглите. Затова, когато избераш перфектната спирала, чиито характеристики отговарят на твоите нужди, обърни внимание каква е четката ѝ. Отделихме няколко различни вида четки за спирала, за да улесним избора ти.

Класическата четка е най-подходяща, ако миглите ти са естествено гъсти и повдигнати. В този случай тя само ще допълни и подсили ежедневния ти вид. Тънката четка е най-подходяща за малки, прави или долни мигли, докато момичетата с изключително къси мигли ще се влюбят в спираловидната четка.

Четка с форма на пясъчен часовник ще повдигне миглите ти и ще им придаде „по-драматичен вид“. Ако все пак искаш ясно разделени и удължени мигли, конусовидната четка е една от най-прецизните. В този случай може да ти бъде от полза и четка-гребен, която се използва за разресване и разделяне на миглите. Тези четки са подходящи за нанасяне на спирала върху изключително тънки долни мигли.

Четка с топче отгоре е идеална за дефиниране на миглите и когато искаш да наблегнеш върху една зона. Четката с форма на полумесец е най-подходяща за обем, особено в комбинация с маша за извиване на мигли. А благодарение на дебелата и гъста четка, дори най-тънките и редки мигли ще изглеждат гъсти. Колкото по-гъста и голяма е четката, толкова по-гъстии по-дълги ще изглеждат миглите след нанасяне на спирала.

Открий перфектната спирала за своите мигли

Надяваме се, че с помощта на тази информация ще ти бъде поне малко по-лесно при следващата покупка на спирала. Може да не успееш да откриеш идеалната от първия опит, но бъди търпеливи, ще си струва усилията.

Прочети повече: Изпробвахме спиралата Lancôme Lash Idôle: това са впечатленията ни

За този външен вид препоръчваме

 • L'Oreal Air Volume Mega Mascara

  Поръчайте веднага
 • Lancôme Lash Idôle Mascara

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lash Sensational Mascara

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lash Sensational Sky High Mascara

  Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи, тенденция, Maybelline New York, Loreal Paris, Lancome Idole, Lancome, Air Volume

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Разбери каква форма на веждите ти отива най-много

Перфектно оформените вежди подчертават допълнително красотата на очите ти, но само ако селдиш естествената им форма, не да я променяш коренно...