Освежи макиажа на работното място

Работната седмица може да е дълга и често стресираща. Изпълнени с работни срещи, 5-те дни, които прекарваме в офиса може да ни костват много усилия и нерви. Истинските професионалисти обаче не позволяват на умората и стреса да са изписани на лицето им. Ако и ти си част от красавиците, които държат на безупречен макиаж в офиса, то следващите редове са точно за теб, защото те разкриват, колко лесно можем да освежаваме грима си само за няколко секунди преди важна среща или планьорка.

Червило

Кога да го използваш: След обяда ти

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Много клиширано, но е истина - червилото е сред онези продукти, които се нанасят най-бързо и дават огромна разлика във визията ни. Използвай дълготрайно червило, което да не се налага да проверяваш постоянно в огледалото. Задължително го освежи след обяда ти и се старай да пиеш всички напитки в офиса със сламка, за да не го развалиш отново

Спирала

Кога да я използваш: По средата на работния ден


Лесно е и бързо да освежиш погледа си с малко спирала. Правилото, което трябва да запомниш е да я нанасяш само веднъж през  работния ден, за да не се получи обратният ефект – грозни и много слепени мигли.

Коректор

Кога да го използваш: Преди важна среща


Нанеси малко от него в зоната под очите ти. Тя ще се озари и по този начин няма да изглеждаш уморена, а точно напротив – ще оставиш впечатление, че си свежа и готова да посрещнеш каквито и да е работни казуси.

Фиксиращ спрей

Кога да го използваш: През целия ден


Това е продуктът, който ако до сега не си използвала… ти обещаваме, че ще обикнеш с първото впръскване. Той помага макижът ти да остане на мястото си и в перфектно състояние цял ден, затова не се притеснявай, колко нелепо можеш да изглеждаш пръскайки лицето си на бюрото. Предлагаме ти да го правиш през два часа. Ще си доволна!

Повече за: Коригиране на пудрата и фон дьо тена

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline Creamy Mattes Siren in Scarlet

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Master Camo Color Correcting Kit 1 - Light

    Поръчайте веднага
  • Maybelline Super Stay 24

Свързани теми: грим , фон дьо тен , устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да се гримираш за Хелоуин I част

С малко воля, усилия и правилните козметични продукти сама можеш да постигнеш нещо невероятно, което да впечатли всички! Представяме ти четири феномен...