Основи на спиралата

Спиралите се различават не само по текстурата и цвета си, но и по четките си, които са от основно значение за ефекта, който се опитваш да постигнеш върху твоите мигли. Ето го и разяснението, което сме сигурни, че търсиш от много, много време…

Класическа четка

Тя е обемна и можем да се хванем на бас, че е любима на всички представителки на нежния пол, които обожават спиралата като продукт за разкрасяване.  Класическата четка е създадена, за да направи миглите ти обемни и прелестно разделени една от друга.

Тънка на върха и по-дебела в основата си

Тази четка ти помага да достигнеш онези ъгълчета на окото, където се намират най-късичките мигли. Те често биват пропускани от класичексата четка, а гримирането им дава напълно различна визия на окото.  Този тип четка ти помага благодарение на спиралата, която си избрала, да създадеш драматичен поглед, или още – котешко око.

Извита четка


Извитата силиконова четка, която напоследък е доста често срещана в макиаж индустрията  е с предназначението да извие миглите ти. Тя е префетният избор за теб ако имаш прави мигли, които често се налага да извиваш преди да нанесеш спирала.

Тънка четка

Четките, които можем да наречем тънки са съставени от множество много къси косъмчета. Този вид четка е перфектна за съвършенно разделяне на миглите. Ако имаш плътни мигли, то точно този вид четка е за теб, за да даде дефиниция на всяко косъмче върху клепача ти.
 

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

Дебела четка

Това е четката, която в средата си е по-обемна отколкото в началото и в края си. Макиаж майсторите казват – колкото по-дебела е четката, толкова по-големи ще са миглите ти накрая.

Повече за: 6 причини миглите ти да се слепват

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Lash Sensational

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Pushup Angel

  • Maybelline New York Lash Sensational Luscious

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Тайните на гримьора – deep crease техника за прилагане на грим

Сред винаги актуалните техники определено е тази за създаване на арабски грим или deep crease техниката, която бе в апогея на славата си през шесдесет...