Опасното момиче на българската модна сцена

Модните седмицици  в Берлин, Париж, Милано и Лондон са само част от местата, по които прелестната Глория Петкова е разходила дългите си крака.
 

 

What happens when you watch make up tutorials on YouTube #fml #makeup

A photo posted by GLORIA (@gloriapetkova) on

 

 Красавицата, според нас е една от най-успешните българки в модните среди, като с визията си спира дъха ни, а кариерата й ни кара да й се възхищаваме.

 

#frenchriviera #cotedazur #ootd #nude #pink #golden #turban

A photo posted by GLORIA (@gloriapetkova) on


Глория е била лице на Disel, била е част от ревютата на Max Marа, а професионалният момент, който я е оставил без думи е ревюто на Jean Paul Gaultier, в което взима участие. Днес Глория част от учасниците на най-провокатинвото, успешно и гледано предаване – Vip Brother, което събира под един покрив 17 популярни личности. В нашите очи Глория е фаворит, защото доказва, че прекрасната визия може да върви в комплект с благ характер.

 

Good morning Copenhagen 🙃😎

A photo posted by GLORIA (@gloriapetkova) on


Няма да говорим за характера на тази опасна красавица обаче сега, а ще се съсредоточим върху визията й, която е пример, който можем да следваме. Да, не всички имаме дълги крака като на Глория, но за сметка на това можем да почерпим

вдъхновение от любимите й грим техники, за да се доближим до стила й.

Четете повече наТри метода за нанасяне на фон дьо тен by @makeupbuthow

 

A photo posted by GLORIA (@gloriapetkova) on


Глория е тази класическа красавица, която в същото време е толкова уникална и нетипична, че успява да заслужи аплодисментите ни с всяка своя снимка в социалните мрежи. Отличителен белег за червенокоската е черната очна линия. Тя е плътна и категорична, като подчертава прелестните очи на любимката ни. За истински класически макиаж, Глория добавя червено червило. Ако не се страхуваш от вниманието на околните последвай примера на моделката и подчертай, както очите, така и устните си за максимално приласкаващ ефект... този на фаталната жена, точно такава имаме усещане, че е и Глория Петкова.

Четете повече наТоп 3 трика за перфектно подчертани вежди by @Makeupbuthow

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте