Омбре устните

Омбре тенденцията е често засягана от нас като една от най-популярните и една от най-използваните в момента. Много сме говорили за това кой е виновникът за нея, но нямаме намерение да обсъждаме това тук и в този момент, защото, който и да е този човек искаме да му кажем едно голямо „мерси“.

омбре устни

Омбре техниката приложена върху устните ни придава обем, който до сега не сме свикнали да виждаме без намесата на филъри или пластични хирурзи. Тази техника е и много благодатна по отношение на продуктите, които използваме, защото може да се получи добре, както с по-скъпи, така и с по-достъпни макиаж съкровища.

Прелестната техника е перфектна, както за през деня, когато не искаме да наблягаме на устните си като акцент в цялостния ни грим, така и за вечерите, в които се отдаваме на бляскави партита, важни вечери с любимите хора или просто забавления с близките ни приятели. Малките часове на деня ни дават шанс да експериментираме с цветовете, което е истинска благословия за всяка от представителките на нежния пол, която си пада по грима и неговите многобройни положителни качества.

омбре устни 2

За вечерите навън бихме препоръчали да подходиш с усмивка към тъмните цветове, които са така нашумели напоследък. За да постигнеш перфектното омбре се довери на по-тъмен молив и един тон по-светло червило. Малко известно е колко е важна твърдостта на молива. Ако искаш да очертаваш устните си, за да им придадеш големина и да скриеш естествената им линия, като илюзорно я изместиш по-навън  - ти трябва добре подострен твърд молив. С него можеш да избегнеш всякакви ненужни грешки. Ако все пак леко излезеш от очертанията, които се опитваш да постигнеш разчитай на коректора си, за да замаскираш умело грешките.

омбре устни 3

След като си направила перфектното очертание запълни устните с тъмно лилаво, тъмно червено, като вино, или дори тъмно синьо червило, което заради факта, че е само нюанс по-светло от молива, който си използвала, ще се слее перфектно с него и ще създаде така желания омбре ефект.

Повече за: Тенденции в разкрасяване на устните за пролетта

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 107 Dark River

  • L'Oreal Paris Infaillible Lip Paint Matte 204 Red Actua

    Поръчайте веднага
  • L'oreal Paris Infallible Lip Paint Lipstick 102 Pink Lady

    Поръчайте веднага

Свързани теми: червило, устни

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Кажи “довиждане” на сухите устни с новата матова формула за червило

Матови червила с нова формула, която изцяло ще промени мнението ти на този makeup тренд! Виж защо е тази колекция различна от другите!...