Омбре устни by @MakeUpButHow

Омбре устните са абсолютен хит в момента, затова и днес ще ви покажа няколко идеи как да приложите тази тенденция в ежедневната си грим рутина.

Омбре техниката представлява употребата на светъл и тъмен цвят червило за постигането на обем и плътност, както и интересен акцент върху устните.

Двата начина, по които можете да постигнете този ефект са следните:

  1. Изберете по-тъмен нюанс червило или молив за устни, с които очертайте и попълнете ъгълчетата на устните като оставите средата оцветена с по-светъл цвят. Това ще акцентира най-обемната част на устните – можете да видите как изглежда тази техника на снимката по-горе или дясната снимка в колажа.
  2. Вторият начин е да очертаете устните с по-тъмен цвят без да попълвате; нанесете по-светлия нюанс във вътрешната част както виждате по-долу на снимката от ляво.

Можете да използвате всеки цвят червило за да създадете омбре устни, просто имайте предвид да имате под ръка два нюанса. За този грим аз заложих на палитрата Loreal Color Riche La Palette Reds, която съдържа селекция от 6 нюанса на червеното, което я прави идеална за създаване на омбре устни, тъй като можете да смесите различни цветове по ваше желание.Ако пък не сте почитателки на смелите нюанси червило, изберете Nude палитрата от същата серия за селекция от телесни тонове.

Повече за: Есенно вдъхновение от Ариана Гранде by @MakeUpButHow

Лесно, бързо и забавно – споделете дали сте пробвали тази техника и с какви цветове я прилагате най-често.

Ели

За този външен вид препоръчваме

  • Color Rich Lip Palette Red

Регистрирайте се / Влезте