Очният грим на Барбара Палвин

Барбара е  един от красивите посланици на любимия ни козметичен бранд L’Oreal Paris и именно това ни вдъхнови да ти дадем няколко съвета, стъпка по стъпка, за да пресъздадеш идеалния й очен макиаж.
 

Сенки за очи

Време да се захванеш с очите, които са основен акцент във визията на Барбара. С мека четка нанеси бежово, което напомня естествения цвят на кожата ти, до сгъвката на окото. По този начин ще изравниш тоновете и ще си създадеш добро „платно“, по което да рисуваш. Продължи със златисти сенки, които нанеси само в началото на окото. По този начин ще създадеш усещане за по-бистър поглед. Продължи с по-меден тон под долния клепач, както е направила и Барбара

Очна линия

Важният елемент от прекрасния поглед на модела, на който не можем да устоим, е очната линия.  Тя е тънка, много нежна и не много издължена, за да оставя усещане за свежест, а не за прекалено вечерен грим. Направи своята очна линия, използвайки драматично черната Super Liner от L’Oreal Paris. Четката на този продукт е тънка и прецизна, за да можеш да минимизираш шанса да допускаш нежелани грешки.

Спирала


Последният щрих към цялостната грим визия на Барбара е спиралата, без която не можем да завършим макиажа си. Миглите на красавицата са перфектно подредени и извити. За целта ти препоръчваме Volume Million Lashes от L’Oreal Paris. Формулата на тази спирала е разработена, за да ти даде възможност да подредиш перфектно косъмчетата, които хем да станат драматично черни, хем обемни и изразителни.

Повече за: Най-добрият грим за сини очи

 

За този външен вид препоръчваме

  • Loreal Color Riche La Palette Ombre

  • L'Oreal Paris Super Liner Perfect Slim

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Volume Million Lashes

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , известни , копирай визията

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Грим трикове за свежо излъчване

Трудно се справяме със следите от умора, бръчките, тъмните кръгове под очите...Как тогава да се сдобием със свежо излъчване на лицето? Отговорът е – с...