Очната линия и парти визията

Очната линия винаги бива свързвана с класическата жена – тази, която обича стилните и елегантни дрехи, която не прави компромиси с аутфита си, която знае точно как обича да носи косата си, която е истинското определение за жена.
Времената обаче се менят, а с тях и макиаж тенденциите, теченията и разбиранията на модерните представителки на нежния пол. Те вече не се притесняват да експериментират, а индустрията дори ги насърчава да показват своята увереност по безброй начини.


Един от тях е да дадат нова дефиниция на очната линия, като я превърнат в синоним на модерното парти момиче, което обича да е в центъра на купона и независимо, че носи скъсани дънки вместо малка черна рокля, е изключително актуална, красива и очарователна.
Ако разпознаваш себе си в описанието на предишните редове значи именно за теб имаме няколко съвета за парти визия, която включва най-класическия от всички класически макиаж продукти – очната линия.

Подчертай и долния клепач


Очната линия отдавна не е запазена само за горния ти клепач! Експериментирай и постави тънка линия на долния клепач. В края на окото можеш да я свържеш с класическата или да оставиш двете линии – горната и долната, разделени една от друга. Това е интересен ефект, който ще ти донесе много погледи и със сигурност ще направи очите ти магнетични.

Цветовете са в твоя помощ


Черната очна линия вече не е така атрактивна и това ни доказват макиаж създателите, които се осмеляват да направят грим продукта неочаквано атрактивен за всички по-щури  негови почитателки. В жълто, червно, синьо, сребърно, златно, зелено, въобще във всички цветове, които никога не си си представяла да носиш на очите си, в тях идва очната линия този сезон. Перфектни за незабравимо парти, цветната очна линия ще те отличи от тълпата и ще свидетелства, че си момиче, което знае кое е на мода.

Размерът има значение


Всички знаем колко е трудно да направиш тънка линийка върху клепача си. Тънките и прецизни линии обаче няма да направят нищо за теб и твоя парти дух, защото плътната очна линия е тази, която ще превърне очите ти в невъзможни за подминаване в тъмнината на приковаващо забавната вечер. Не се притеснявай дори да сгрешиш и превърни грешките в плюсове.

Повече за: Чувствителните очи и гримът

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Super Liner Superstar

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Superliner perfect slim

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очна линия, очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Летни трендове на 2019: маслена кожа като най-голям makeup хит!

В менюто на световната makeup кухня се появи нов специалитет, който е толкова крехък, сочен и лъскав, че цяло лято никой няма да е в състояние да му у...