Oчната линия и нейните четири лица

Изкуството на очната линия е толкова пипкаво, че някои само си мечтаят да го опитомят, а други прекарват часове в опити да се специализират в различните техники с черния писец. Ние сме готови с няколко тренди предложения свързани с най-класическия от всички грим продукти, а именно очната линия. Според очите ти, лицето ти и повода, за който изработваш този макиаж, можем да ти помогнем с избор на правилната форма, дебелина и дължина. Довери ни се!

Класическа красавица

 

A photo posted by Raye Boyce (@itsmyrayeraye) on

 

От времето на черно-белите холивудски филми, когато красотата беше нежна и ненатрапчива, до днес, когато макиажът предлага толкова много възможности, тънката и деликатна очна линия не спира да е любима на представителките на нежния пол. Тя е перфектна за момичета и жени с желание да са с безупречен грим, но който да не се набива много силно на очи. Тънката очна линия ще даде нежен щрих, който ще постави фокуса върху очите, но в същото време няма да се натрапва. С този начин за изрисуване на окото ще можеш да си позволиш да носиш очна линия всеки ден, дори и за най-обикновени събития, като бизнес среща. Избери очна линия с тънка четчица, за да не прекалиш с удебеляването.

Смела и дръзка

 

A photo posted by VAL MERCADO (@val.mercado) on

 

Ако определяш себе си като дива и непокорна и ти се иска гримът ти да кореспондира с вътрешното ти аз, то значи плътно очертаните очи са за теб. Очната линия, която е видимо удебелена и удължена в сравнение с класическата тънка очна линия е гаранция за драматични очи, които ще привличат всички погледи. Това нанасяне е доста подходящо за клубните ни преживявания през уикенда, но ако си истински смела можеш и да покориш улиците на града с този макиаж. Съветът ни за теб в случай, че избереш това нанасяне е да внимаваш при издължаването на очната линия. Тоест, колкото по-удължена е линията в края на окото – толкова по-голям е шансът да направиш грешка. Следвай примера на блогърите и изпробвай трика с тиксото, което се лепи я края на окото, за да „отсечеш“ перфектната линия.

Вдъхновение от Изтока

 

A photo posted by teni panosian (@tenipanosian) on

 

Жените на Изтока са най-голямото ни вдъхновение след холивудските диви от черно-белите филми. Те са мистериозни и често говорят само с очите си. Точно това искаме да правят и твоите очи с грима, който избереш – да разказват историята ти, да показват същтността ти. Вдъхновени от жените, които често покриват косите си, ти предлагаме да опиташ нанасянето на очната линия по цялото око. Както на горния, така и на долния клепач. Тази техника ще създаде усещане за видимо по-голямо око, което ще се доближи максимално до така нареченото „котешко око“. Препоръчваме ти да заложиш на водоустойчива очна линия.

Макиаж експеримент

 

A photo posted by teni panosian (@tenipanosian) on

 

Последните макиаж тенденции ни дават много свобода да експериментираме по отношение на очната линия. Еднин от трендовете е тя да не бъде черна – може да е жълта, розова, зелена, синя, с брокат… въобще – каквато си пожелаеш. Дни преди новогодишната вечер ти предлагаме да се сдобиеш с продукт с достатъчно количество брокат, да си набавиш четка за нанасяне на очна линия, която е доста тъничка в края и… да действаш, докато не постигнеш ефекта на непредвидимия грим. Новият прочит на класическата очна линия ще ти спечели аплодисменти!

Повече за: Неподозирани приложения: Необикновено приложение на обикновени грим продукти

За този външен вид препоръчваме

  • Master Precise Eyeliner

    Поръчайте веднага
  • Master Drama

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , очна линия, очи, тенденция, празничен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

5 бюти трика за прикриване на признаците на пролетна умора

Въпреки че пролетната умора е нещо нормално, проблем е когато следите от нея станат видими на кожата на лицето ни...