Oчната линия и нейните четири лица

Изкуството на очната линия е толкова пипкаво, че някои само си мечтаят да го опитомят, а други прекарват часове в опити да се специализират в различните техники с черния писец. Ние сме готови с няколко тренди предложения свързани с най-класическия от всички грим продукти, а именно очната линия. Според очите ти, лицето ти и повода, за който изработваш този макиаж, можем да ти помогнем с избор на правилната форма, дебелина и дължина. Довери ни се!

Класическа красавица

 

A photo posted by Raye Boyce (@itsmyrayeraye) on

 

От времето на черно-белите холивудски филми, когато красотата беше нежна и ненатрапчива, до днес, когато макиажът предлага толкова много възможности, тънката и деликатна очна линия не спира да е любима на представителките на нежния пол. Тя е перфектна за момичета и жени с желание да са с безупречен грим, но който да не се набива много силно на очи. Тънката очна линия ще даде нежен щрих, който ще постави фокуса върху очите, но в същото време няма да се натрапва. С този начин за изрисуване на окото ще можеш да си позволиш да носиш очна линия всеки ден, дори и за най-обикновени събития, като бизнес среща. Избери очна линия с тънка четчица, за да не прекалиш с удебеляването.

Смела и дръзка

 

A photo posted by VAL MERCADO (@val.mercado) on

 

Ако определяш себе си като дива и непокорна и ти се иска гримът ти да кореспондира с вътрешното ти аз, то значи плътно очертаните очи са за теб. Очната линия, която е видимо удебелена и удължена в сравнение с класическата тънка очна линия е гаранция за драматични очи, които ще привличат всички погледи. Това нанасяне е доста подходящо за клубните ни преживявания през уикенда, но ако си истински смела можеш и да покориш улиците на града с този макиаж. Съветът ни за теб в случай, че избереш това нанасяне е да внимаваш при издължаването на очната линия. Тоест, колкото по-удължена е линията в края на окото – толкова по-голям е шансът да направиш грешка. Следвай примера на блогърите и изпробвай трика с тиксото, което се лепи я края на окото, за да „отсечеш“ перфектната линия.

Вдъхновение от Изтока

 

A photo posted by teni panosian (@tenipanosian) on

 

Жените на Изтока са най-голямото ни вдъхновение след холивудските диви от черно-белите филми. Те са мистериозни и често говорят само с очите си. Точно това искаме да правят и твоите очи с грима, който избереш – да разказват историята ти, да показват същтността ти. Вдъхновени от жените, които често покриват косите си, ти предлагаме да опиташ нанасянето на очната линия по цялото око. Както на горния, така и на долния клепач. Тази техника ще създаде усещане за видимо по-голямо око, което ще се доближи максимално до така нареченото „котешко око“. Препоръчваме ти да заложиш на водоустойчива очна линия.

Макиаж експеримент

 

A photo posted by teni panosian (@tenipanosian) on

 

Последните макиаж тенденции ни дават много свобода да експериментираме по отношение на очната линия. Еднин от трендовете е тя да не бъде черна – може да е жълта, розова, зелена, синя, с брокат… въобще – каквато си пожелаеш. Дни преди новогодишната вечер ти предлагаме да се сдобиеш с продукт с достатъчно количество брокат, да си набавиш четка за нанасяне на очна линия, която е доста тъничка в края и… да действаш, докато не постигнеш ефекта на непредвидимия грим. Новият прочит на класическата очна линия ще ти спечели аплодисменти!

Повече за: Неподозирани приложения: Необикновено приложение на обикновени грим продукти

За този външен вид препоръчваме

  • Master Precise Eyeliner

    Поръчайте веднага
  • Master Drama

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , очна линия, очи, тенденция, празничен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Най-добрият фон дьо тен за суха кожа

Особеностите на сухата кожа влияят върху избора на пудра повече, отколкото си мислиш, затова фон дьо тенът за суха кожа трябва на първо място да хидра...