Очна линия за дневна пролетна визия

Много често посягайки към гримовете си сякаш оставяме очната линия неглижирана. Дали заради факта, че много от нас я свързват с извънредна прецизност, която не се отдава на всеки, или заради възприятието ни, че тя е „инструмент“ за създаване на вечерен и тежък грим, причините са много, но е време да оставим оправданията зад нас.

Изразителен грим през деня


Тази красива пролет се отличава с една специфична макиаж тенденция – изразителен грим през деня. Ако искаме да се синхронизираме с нея е добре да извадим очната линия най-отгоре на нашия макиаж несесер.

Този продукт, който умело очертава окото и може да му придаде каквато форма си пожелаем, е създаден не само, за да помага в сътворяването на драматичен грим, подходящ за под светлините на прожекторите, но и за създаването на изразителна дневна визия, която да е в твоя полза във всяка ситуация.

Нанасяй очната линия максимално близо до миглите ти, като се старай да оставиш тънка и деликатна линия. Не я издължавай твърде много в края, за да не се набива веднага на очи. Ако линията на очаната линия е тънка, то добрата спирала за обем ще прикрие нейното интензивно присъствие и ще остави усещане в човека срещу теб за по-отворено око, което е нежно, но и леко драматично.

Набавете си водоустойчива очна линия


Визиите, които сме ти предложили са точно такива – дневен макиаж с акцент върху очите, благодарение на очната линия. За да използваме успешно този продукт през деня, разбира се, трябва да си набавим водоустойчива очна линия, която гарантира перфекен ефект максимално дълго въпреки стреса, забързаното ежедневие и метеорологичните условия.

Повече за: Гримът color blocking

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Super Liner

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Super Liner Superstar

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris Super Liner Ultra Precision

    Поръчайте веднага

Свързани теми: очна линия, очи, дневен грим , пролет

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Грим за абитуриентския бал

Споделяме с  теб триковете и съветите на професионалните гримьори, които ще ти помогнат сама да се подготвиш за абитуриентския си бал, при това вкъщи ...