Очна линия по необикновен начин

Тенденциите мигновено се променят и ни карат всеки ден да учим нови и нови неща.

Очната линия е вярна приятелка на всички жени и правилно нанесена тя прави очите по-изразителни и магнетични.

Но осмеляваш ли се да експериментираш с тази неотменна част от ежедневното ти гримиране? Може би не знаеш, но с помощта на очна линия можеш да очертаеш изключително необикновени и уникални черти, които да те направат звезда на вечерта.

Класическа линия по един нов начин


Прецизната линия в основата на миглите е класика в жанра и е еднакво подходяща както за вечерна визия така и за дневен грим. Но ако желаеш да внесеш малко разнообразие и дори нотка ексцентирчност, остави черната очна линия и използвай цветна очна линия.

Класическа очна линия на двата клепача


Очите ти ще изпъкнат на преден план ако очертаеш прецизни линии върху двата клепача. Все пак, този грим не е препоръчителен за дневна визия, и ти препоръчваме да го носиш само в специални поводи. С помощта на очна линия очертай ръба на горния клепач, като започнеш от външния ъгъл на окото, а след това повтори това и върху долния клепач. Важно е да знаеш че така нанесена очна линия прави окото оптически по-малко и затворено.

Очна линия в стила на Клеопатра


Красотата на египетската кралица е актуална и до днес. Класическата визия на Клеопатра може да бъде постигната с очна линия. Очертай плътна и наситена линия по горния и долния клепач, като започнеш от вътрешния ъгъл на окото. Когато стигнеш до външния ъгъл, завий линията към края на веждите.

Стил „двойна линия“

Очертай класическа черна линия по клепача и остави да изсъхне. След това, нанеси цветна очна линия непосредствено до черната. Пнашето предложение е да използваш златиста очна линия, но бъди свободна и експериментирай с цветовете.

Дебела линия без остри краища


Кой каза че краищата на очната линия трябва да са остри? Играй с техниките и очертай дебела линия, която да изглежда като че ли е нанесена с четка за нанасяне на сенки. И тук можеш да играеш с цветовете, но препоръчително е да стоиш далеч от черната очна линия.

Двойна линия в един и същ цвят

Става дума за две отделни черти, върху горния и долния клепач, които да стоят паралелно. Този стил е подходящ за ежедневно гримиране, но само ако останалият грим е семпл и ненатрапчив. Избери руж и сенки за очи в някой естествен, едва доловим цвят.

Повече за: Основи за сенки, факти, видове by @makeupbuthow

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Sensational Liner

    Поръчайте веднага

Свързани теми: очна линия

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Отговаряме на най-често задаваните въпроси относно грима

Докато някой не патентова идеята ни, ние решихме да влезем в ролята на твоя грим гуру!Представяме ти някои от най-често задаваните въпроси за грима...