Очертаването на веждите - кога да спрем?

Рамката на нашто лице – така са популярни в макиаж света веждите, които през последните години привлякоха вниманието на всички, като се превърнаха в изключително важни по отношение на красотата на жените.

Ако до преди години тънките вежди се считаха за хит, то днес те са в миналото. Веждите трябва да са плътни и големи, за да бъдат в крак с тенденцията. Напредвайки непрестанно, в зависимост от теченията на макиаж сцената и желанията на жените, козметичните брандове произвеждат всевъзможни продукти, които да са полезни на жените, които се стараят да постигнат перфектната форма, плътност и цвят на веждите си.

Къде грешим?

адриана лима вежди


Заливането на пазара с толкова много средства за гримиране на веждите ни, разбира се, води и до прекаляване с макиажа. Преекспонирането на веждите е едно от най-очевидните неща. За да избегнем грешките свързани с гримирането на рамката на нашето лице, като за начало, трябва да си изясним от колко продукта имаме нужда. Ако използваме молив, можем да сложим малко сенки за вежди за по-естествена плътност или да използваме спирала за вежди, която да усмири косъмчетата, но не и трите продукта едновременно.  Напластяването на продуктите върху веждите ни със сигурност е лош вариант, който трябва да се стараеш да избягваш.

Не повече от два продукта

адриана лима вежди 2

Заложи на простото правило – не използвай повече от два продукта. Сама ще видиш разликата – колко по-естествено и нежно ще изглеждат веждите ти. Друг наглед елементарен съвет е винаги да подостряш добре молива си, така ще избегнеш дебелите и непрецизни линии, които често виждаме на лицата на жените по улицата. Твърдият молив е перфектен за краичетата на веждите, а по-меките такива – за средата, когато запълваш и създаваш плътност.

Повече за: Оформяне на вежди според форма на лицето

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Soft Brown

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Fill Soft Brown

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , вежди

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Защо L’Oréal Paris Rouge Signature течното матиращо червило е абсолютен хит за пролетта?

Нашият фаворит в тази категория безспорно е Rouge Signature - новото матиращо течно червило на L’Oréal Paris. Вижте защо...