Очертаването на устните…

Манията по очертаването на устините сякаш ескалира последните година или две. Дали заради Кайли Дженър, която се превърна в кралица на обемните устни и често използва техниката, за да придаде още повече пухкавост на усмивката си, или заради модата, която винаги се върща… очертаните устни отново са хит, който не може да бъде подминат.

Молив в подходящ нюанс 

Макиаж майсторите използват тази техника, за да създадат мечтаната приласкаваща усмивка на всяка жена, като й дават шанса да повтори движенията им у дома, защото те не са толкова сложни. За добре очертаните устни е важно да заложим на молив, който е един нюанс по-тъмен от червилото, което възнамеряваме да използваме. Ако изберем по-твърд молив ще се радваме на по-изящни линии, но ако посегнем към по-мек – резултатът ще оставя усещането за естествено големи и обеми устни без намеса на очертаване над контура.

Правилно очертаване 


Що се отнася до самото очертаване е добре да знаем какво правим. Ако в крайчетата на устните ни излезем извън контура, то рискуваме да изглеждаме нелепо. Учейки се от най-добрите в бранша бихме казали, че очертаването е най-добре да ескалира в средната част и в крайчетата контурът да се застъпва с естествения ни такъв.

Nude нюанс за неопитните


Ако ще се впускаш в това макиаж предизвикателство за първи път те съветваме да опиташ с червило и молив в nude тоновете. Така ще си по-спокойна, че малките грешки няма да са толкова забележими и ще имаш възможност да се учиш в движение.

Повече за: Тенденции в разкрасяване на устните за пролетта

Свързани теми: червило, устни, тенденция

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Armani Sì Fiori: Ода за женствеността

В малката, изтънчена опаковка на новия Armani Sì Fiori са събрани всички отличителни черти на съвремената жена...