Обратното броене до Нова година започна. Кратък наръчник за съвършена новогодишна рокля

При избора на перфектната рокля, важно е да обърнете внимание от коя материя е изработена роклята, а още по-важен момент е избора на подходяща кройка.

Перфектната рокля ще ви придаде неповторима визия. Тя също ще ви помогне да скриете малките несъвършенства на фигурата ви и подчертаете хубавите извивки и положителни линии.

Дълга или къса

 

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Ако изберете дълга рокля, трябва да бъдете внимателни при избора на подходяща дължина. Ако сте висока, можете да си позволите дълга рокля до земята и фигурата ви ще изглежда стройна и грациозна. Но, ако сте с по-нисък ръст избягвайте прекалено дълги рокли и избирайте рокли с дължина до глезена. Късите рокли имат много предимства, и комбинирани с правилно подбрани обувки правят краката ви да изглеждат привлекателни.  

Тясна или широка

 

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on


Дамите с по-дребна фигура могат да изберат рокли с широка или baggy кройка, които ще придадат модерно и кежуал излъчване на цялата визия.

Най-голямата грешка на жените е че, се опитват да скрият пищните си извивки като носят няколко слоя дрехи или дрехи с широка кройка. Но, това само създава допълнителен обем и може да има обратен ефект. Затова, бъдете уверени в себе си и  подчертайте качествата си, точно както прави София Вергара.

Интересни, ефектни детайли

 

All the girls standing in the line for the bathroom...🎶 #lorealista #squad @chapuyc (📸@iamconstantin)

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) on


Освен основните правила при избор на перфектна рокля, важно е да обърнете внимание на малките, интересни детайли които ще подчертаят качествата ви. Така, цепката встрани прави визуално краката по-дълги, кръглото деколте подчертава бюста, а с някоя интересна брошка бъдете сигурни че ще бъдете в центъра на вниманието.

Отпуснете се, забавлявайте се и поиграйте си с комбинациите и визуалните ефекти.  

Повече за: Съвети за устойчив грим в новогодишната нощ

Свързани теми: тенденция, тенденция, стил , мода , новогодишен грим, празничен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Николина Пишек готова за фестивала в Кан

Hе всеки има възможност да присъства лично и да се изкачи по известните стълби, но онова, което можем е да се гримираме като дамите на червения килим...