Nude червило - за всеки тип кожа!

Обичаме играта с цветовете и сме повече от щастливи, че макиаж индустрията се развива толкова главоломно, че вече ни дава възможността да сме различни и красиви, да използваме цветове, които са универсални и подходящи за почти всяка хубавица, и все пак да изглеждаме уникално. Едно голямо благодаря трябва да кажем и на козметичния гигант Maybelline, който ни подарява своите уникални червила в nude цветове, които прилягат перфектно на смугли хубавици и светколокоси чаровници.

Уникална подхранваща формула


Color Sensational® Inti-Matte Nudes имат уникална формула, която оставя матов ефект върху устните, но в същото време ги подхранва. Пигмента на цветовете е толкова добър, че покривността ще те накара да се вклюбиш в този продукт, ако все още не си го изпробвала. Голямата цветова гама на Color Sensational® Inti-Matte Nudes ще задоволи всички твои желания.

След щателно проучване и изпробване на всички цветове от гамата, която предлага любимия ни макиаж бранд се спряхме на точно четири номера 980, 981, 986, 988. (Когато си в козметичния магазин можеш да видиш номерчетата на червилата на долната страна на тяхната опаковка.) Всеки един от тези четири нюанса приляга перфектно на по-тъмна кожа, кожа със среден тен, както и по-бледа кожа.

Идеални за лятото


Тези четири тона са идеални за лятото, когато слънцето е силно, а дните на плажа са дълги. Тогава тенът ни се променя под влиянието на UV лъчите и може да се окаже, че отиваме  на море с един нюанс червило, а на края на почивката ни ни трябва друг. Точно тук идват червилата на Maybelline, които ще завършат перфектно макиажа ти дори при лека промяна в тена ти през летните дни.


Любими на Джиджи Хадид, Адриана Лима, тези нюанси обещават усмивката ти да бъде като на супер звезда, която е пример за останалите по отношение на своя макиаж.

Повече за: Всичко, от което се нуждаеш: NUDES

За този външен вид препоръчваме

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 980

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 981

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 986

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 988

Свързани теми: червило, nude грим

4/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Течно червило вместо очна линия

Ще останете очаровани когато видите ефекта и веднага ще ви ясно защо тази тенденция взриви интернет...