Новото представително лице на марката Lancôme: Тейлър Хил

Младата манекенка намери своето място сред силните, вдъхновяващи жени, които пишат историята за красотата още от самото основаване на Lancôme.

Американският модел Тейлър Хил е само на двадесет години, но вече е участвала в модни кампании и ревюта на най-известните модни къщи. Неотдавна тя се присъедини към ексклузивния екип от “ангели“, промотиращи известна американска марка бельо и стана един от идолите на своето поколение. Със своя чар и младежка непринуденост тя печели доверието редакторите на най-престижните модни списания и често краси кориците им. Работи с най-големите имена на модната фотография, включително с Мерт Алас и Маркус Пиго, които през последните три години създават визии за Lancôme. Тейлър скоро дебютира във филма The Neon Demon на режисьора Никълъс Виндинг Рефн. 

Тейлър Хил е момиче с прекрасни големи сини очи, впечатляващи вежди, искрена и чувствена усмивка и с разпознаваем рок шик стил, което очарова със своята самоувереност и спонтанност. Истински пример за поколението енергични млади хора със свободен дух, които я следват в социалните мрежи Snapchat и Instagram, където има над 4 милиона последователи. Тейлър Хил споделя с обожателите си от целия свят най-вълнуващите моменти - от подготовката за модните ревюта до ефектните червени килими и известния музикален фестивал Coachella, където се забавлява със своите известни приятелки, 'it' момичетата. 

Икона на поколението? Да, но и много повече от това. Преди всичко тя е свободна млада жена, която успява да намери щастие и позитивна енергия в парадоксите на ежедневието. Източник на щастие и вдъхновение за много жени - каквато е и самата същност на визията на Lancôme! Младата манекенка намери своето място сред силните, вдъхновяващи жени, които пишат историята за красотата още от самото основаване на Lancôme. 

 

A photo posted by Taylor Hill (@taylor_hill) on


Въодушевени сме от сътрудничеството си с Тейлър. Тя представя модерната, винаги актуална марка Lancôme, притежава чувственост и непорочност и нежна, но отново изключително впечатляваща красота“, пояснява Франсоаз Леман, главен директор на Lancôme International. Открита и оптимистична, тя е неизчерпаем източник на вдъхновение за поколението, към което принадлежи.“  

 

A photo posted by Taylor Hill (@taylor_hill) on


Много съм развълнувана и поласкана, заради работата си с Lancôme. Харесвам визията на тази дамска марка. За кариерата ми е огромен успех, че съм тяхно представително лице, това е осъществена мечта“, разкрива Тейлър Хил.

Свързани теми: грим , известни , тенденция, стил , мода

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Вярно е – гримът може да ни помогне да изглеждаме по-млади! Ето и как.

С помощта на тези прости трикове се научи как да поправяш грешките при гримиране, които състаряват лицето ни...