Новогодишни грим резолюции by @makeupbuthow

В зората на всяка нова година е време да погледнем назад, да помислим за добрите моменти и да си пожелаем повече от тях, да избягваме старите грешки и разбира се да си поставим нови цели и резолюции.

Освен целите ни в личен и професионален план, защо да не си поставим и грим резолюции, към които да се придържаме през новата година. Ето моите топ 3 предложения:

novogodishni grim rezolucii

1. По-добра хигиена на четките

Може би на всички ни се е случвало да забравяме да почистваме четки и гъбичките си за грим от време на време. В забързаното ежедневие, не винаги намираме свободно време и за тази досадна задача, но повярвайте ми – заслужава си да инвестираме 10-15 мин веднъж седмично за да избегнем появата на акне или други неприятни инфекции по кожата, които могат да възникнат от употребата на мръсни четки.

2. Подмяна на спиралата за мигли

Спиралата за мигли и течните козметични продукти като очна линия например, имат по-кратък срок на годност и би следвало да се подменят на около три месеца. Тъмната, влажна среда в опаковката на спиралата е идеална за размножаване на бактерии, особено след няколко месеца, когато срокът и на годност изтече.

3. Извън зоната на комфорта

Интересна новогодишна резолюция, която и аз самата си поставих е да предизвиквам себе си и да нося по-дръзки цветове червило или сенки. Всички понякога попадаме в омагьосаният кръг на сивата рутина и забравяме да разнообразим грима си и да пробваме нещо различно, което не само, че ще освежи визията ни, но и ще ни даде онова чувство на увереност и самочувствие, което получаваме след посещение във фризьорския салон. Това може да бъде нов вид грим, прическа, дори нова марка козметика, която не сте пробвали до момента. Опитайте! 

А какви са вашите новогодишни резолюции, що се отнася до визията ви? Оставете ми коментар отдолу!

До скоро!

Ели

Повече за: 10 бюти решения за 2018

Свързани теми: грим , Елица Димитрова, Elitsa Dimitrova, Makeupbuthow

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Палитра сенки за цялостна грим визия

След като разбра основните правила за прилагане на сенки, време е да преминем към следващите начини за използване на този продукт...