Новият начин за нанасяне на руж

Ружът е един от най-ценните продукти за представителките на нежния пол, които обичат добре скулптурираното лице с подчертани скули и игра на сенките. Сигурни сме, че ако нанасяш ежедневно руж знаеш точно как ти отива и спазваш доброто старо правило – използвай го леко под скулите, за да придадеш илюзия за по-слабо лице. Ние обаче сме готови да ти представим тотално нов начин за нанасяне на този продукт, който ще те извади извън зоната ти на комфорт, но ще ти покаже, че леко отместване на четката може да даде съвсем нова дефиниция на лицето ти.

Съсредоточи се върху бузите


Нанасянето на ружа по новата технология, която много от макиаж майсторите на звездите използват, се съсредоточава върху бузите. Нанеси с тънкка четка ружа си там, където обикновено нанасяш продуктите за highlighting. Започни с малко количество от продукта, за да не изглеждаш нелепо, защото бузите  и светлината, която пада върху тях, ще накарат цветовете да се отличават повече. Ако искаш по-силен грим повтори няколко пъти. Не се притеснявай отново да нанесеш  любимия си highlighting продукт малко над бузите.

Лицето изглежда видимо по-слабо


Преимуществата на този тип апликация на ружа са, че лицето ти да изглежда видимо по-слабо, заради играта с цветовете и сенките и видимо по-сияйно. Със сигурност ще забележиш, че изглеждаш по-леко гримирана макар да не е така. Тази техника позволява да „заблудиш“околните и да оставиш в тях впечатление, че ружът, който носиш е много малко, а всичко друго е резултат от „целувките“ на слънцето.

Повече за: Здравей Draping!

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , руж

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Неправилно гримиране и как да го избегнеш

За да изглежда гримът ти безупречно са нужни много знание, практика, но и грешки! Ние ще ти помогнем да разпознаеш и избегнеш някои от най-честите кло...