Новата тенденция – подчертайте очите и устните си

Или очите или устните“ – златното правило в грима. Но, новата тенденция е: подчертайте и очите и устните и блеснете в цялата си красота.

Бъдете внимателни и използвайте този начин на гримиране само за вечерно излизане. През деня, този грим изглежда прекалено грубо и натрапчиво.

Червено червило и опушен грим​

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Това съчетание е печеливша комбинация за вечерно излизане, и напълно съвпада с всяка комбинация от дрехи. Опушеният грим получава нова модификация: Нанесете тъмния нюанс над сгъвката на клепача и в областта под веждите.

Харесва ли ви?

Тъмни устни и гъсти мигли


Посланичката на L’Oréal Барбара Палвин разкраси небесно сините си очи със спирала и тънка очна линия. Това не и попречи да нанесе върху устните си матово червило в бордо нюанс. Тази грим комбинация е подходяща за дневен грим, дори и за по-специален случай като дневен коктейл.

Бронзов нюанс на очите и устните​

Идеята, която ви предлагаме за зимен грим е класически опушен грим в някой от топлите нюанси – кафяв, бронзов или меден.

Повече за: Фон дьо тенът ви е свършил? Грим трик който ще ви очарова

Свързани теми: грим , сенки за очи , очна линия, очи, червило, устни, тенденция, тенденция

1/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommend

Съвети за грим при тънки устни

В следните редове ти представяме наяколко съвета за грим, които ще ти помогнат да придадеш обем на устните си, и разкриваме ти също, грешките в грима ...