#nofilter макиаж

Знаменитостите могат да се похвалят със своите звездни гримьори, които се грижат кожите им да изглеждат като порцелан, а очите им като диаманти. Те често споделят снимки в социалните мрежи под които слагат хаштага #nofilter. Знаем, че на всяка красавица й се иска да може да постигне този ефект – да не използва никакъв филтър за разкрасяне. Ние знам как да се случи това и то благодарение на макиажа, който е изпитан, а техниките за нанасянето му никак не са толкова трудни. Вписни се в това грим приключение, което ще завърши със страхотен Instagram пост с хаштага, който ще донесе много, много харесвания.


Започни с основа за грим.

Какво хиляди пъти сме повторили тя подготвя кожата ти за грима, който я очаква, като я покрива с невидим филм, заглажда я и минимизира порите. Продължи с фон дьо тен, който е истински покривен. Според нас това е True Match Foundation на L’Oreal Paris. Неговата формула е създадена, за да изравни тена и да заглади несъвършенствата.

За да получиш желания ефект е добре да продължиш с контуриращ продукт, който да подчертае скулите ти.

Съветваме те да използваш малка част от светлия му цвят под веждите ти. По този начин ще се изненадаш колко добре ще изпъкнат те. Продължи с фиксираща пудра, която със сигурност трябва да има добра и плътна покривност, точно както фон дьо тена. С две думи този грим е подходящ за вечерни излизания, защото е малко по-тежък от ежедневния такъв.

След като си нанесла пудрата е време за скулптуриране благодарение на бронзър, руж и хайлайтър. Както следва бронзърът леко подчертава скулите отдолу, ружът ги дефинира върху  бронзъра, а хайлайтърът се нанася на изпъкналите места на лицето, които първи биват докоснати от светлината.

Време е за очите.

Те трябва да са много изразителни и ти предлагаме да заложиш на очната линия като оръдие на макиажа, което да ти помогне да създадеш визията #nofilter. Направи я много плътна и в зависимост от формата на очите ти прецени дали трябва да е с извит край или с прав. Преди всичко трябва да съобразяваме макиажа със себе си и лицето ни, а не до толкова с тенденциите, това е закон! Над очната линия нанеси златисти сенки, които да стигат не по-високо от сгъвката на клепача.

Следваща база – веждите... те трябва да са изразителни и все пак да не изглеждат твърде гримирани. За целта се насочи към сенки, а не към молив. Ефектът, използвайки сенки е много по-натурален и приятен, което винаги трябва да е наша цел номер 1, когато говорим за вежди. -#nofilter макиажът не може да приключи без червило. За целта трябва задължително да започнеш с молив, с който да очертаеш устните, така че да не излизаш извън красивите линии с червилото. Заложи на матово или блестящо – и двата варианта са идеални.

Според нас си напълно готова да качиш своето магично  селфи, което, повярвай ни, ще събере погледите на всички. Този #nofilter макиаж, за който ти разказахме, определено е вдъхновен от прекрасната Джиджи Хадид, която често виждаме с очна линия, която спира дъха ни.

Повече за: Перфектното хайлайтване през есента

Свързани теми: грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Лоши козметични навици и как да се отървем от тях

„Навикът е мъка, а отвикването – две мъки“, казва старата поговорка и наистина е така, но да се предадем не е вариант...