Няколко трика за сияйна кожа през зимата

Всеки дерматолог, но и лаик, ще ви каже че ефективната грижа за кожата започва отвътре. Истина е, че при всяка жена има дни когато кожата и изглежда сияйна и красива, но има и такива дни когато прикриването на малки несъвършенства по кожата изисква повече време.

Тъмните кръгове и торбичките под очите, акнето и пъпките са сред най-често срещаните проблеми на много жени.  Когато приключим с прикриването на недостатъците и прилагането на грим, много е важно той да се задържи на място.

Преди нанасянето на какъвто и да е грим, важно е да направите пилинг на кожата за да премахнете натрупалите се мъртви клетки. За тази цел може да използвате пилинг ръкавица или качествен продукт предназначен за пилинг на лицето.

След пилинга нанесете върху кожата подходящ хидратиращ крем. Изчакайте няколко минути кремът да попие.


Сега е време за нанасяне на праймер, който контролира прекомерното омазняване на кожата и предотвратява разтапянето на фон дьо тена.

Когато приключите с тези три стъпки, нанесете фон дьо тен. Вместо фон дьо тен с маслена основа, избирайте продукт на водна основа. За да предотвратите появата на петна заложете на течен фон дьо тен.

Много жени нанасят компактна пудра след прилагането на фон дьо тен. Но, ето един безценен съвет.


След нанасянето на фон дьо тен, с потупване и бързи движения нанесете кремообразен руж върху скулите, а след това нанесете един слой прахообразен руж. Това ще помогне ружът ви да издържи цял ден.

Накрая, нанесете прахообразна пудра за да фиксирате целия грим.

Повече за: Как да се гримираме през зимата?

За този външен вид препоръчваме

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • BB Dream Fresh

  • Master Sculpt

    Поръчайте веднага
  • Baby Skin Pore Eraser Maybelline New York

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , грижа, руж , фон дьо тен , пудра, зима

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Летни трендове на 2019: маслена кожа като най-голям makeup хит!

В менюто на световната makeup кухня се появи нов специалитет, който е толкова крехък, сочен и лъскав, че цяло лято никой няма да е в състояние да му у...