Няколко трика за гримиране за бизнес среща

Споделяме ти няколко трика за гримиране за бизнес среща или друг случай, за който трябва да се гримираш стилно, консервативно и прилично. Ще започнем с реда на нанасяне на продуктите:

Стъпка 1 – комбиниране на два фон дьо тена

Започни подготовката си за бизнес срещата, като нанесеш Maybelline New York Fit Me фон дьо тен, в нюанси 230 и 110. Постарай се първо хубаво да втриеш фон дьо тена с нюанс 230 в кожата чрез потупване с пръсти, за да избегнеш ефекта на маска, след което скрий торбичките под очите с другия фон дьо тен. След  това още веднъж нанеси коректора Maybelline New York Instant Anti Age Eraser на зоната около очите, за да я покриеш още по-добре.

Не е препоръчително да изглеждаш, сякаш специално си се постарала за грима за бизнес среща, така че се постарай продуктите да бъдат нюд, както и акцентът да пада на очите ти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Стъпка 2 – контуриране и руж

След фон дьо тена и коректора, изрисувай контурите на лицето с Maybelline New York Face Studio V Contour Duo Stick, тъй като той няма да се набива на очи на дневна светлина. След това придай малко свежест на лицето с помощта на  Maybelline New York Fit Me Blush в нюанс 15, като го нанесеш на скулите, клепачите и малко на носа.

Стъпка 3 – изтъкване на очите

За да пада фокусът на грима върху очите, ползвай два различни нюанси сенки от палитрата Maybelline New York The Burgundy Bar. Нанеси ги и двата с пръсти, без изобщо да прибягваш към четка, за да спестиш време, а след това с едра четка мини клепачите, за да разнесеш останалите пигменти.

Веждите подчертай с помада за вежди Maybelline New York Tattoo Brow. Започни от най-тънката част на веждите, от края, за да бъде той най-тъмен, и продължи да удебеляваш и останалата част от веждите, с помощта на тази помада.

Никой не обича да види жена със залепнала спирала, което прави спиралата Maybelline New York Lash Sensational отличен избор и ти препоръчваме да нанесеш само един слой от нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAKE💋UP (@_mymakeup__) on

Стъпка 3 – Леко подчертани устни

Според нас за бизнес срещи са най-добри телесните нюанси червило, но също така те съветваме да  не се придържаш към това правило на всяка цена, защото все пак най-подходящо за всеки е това,  което го кара да чувства най-добре. Пробвай комбинацията от матово стик червило Maybelline New York Super Stay Ink Crayon нюанс 10 и червило Maybelline New York Color Sensational нюанс 250. След това ти остава само да фиксираш грима, което можеш да постигнеш с фиксатора Maybelline New York Lasting Fix.

Как се гримираш ти за бизнес срещи? Пиши ни в коментарите!

Прочети повече за: Тествахме Super Stay Ink Crayon червило

За този външен вид препоръчваме

 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 230

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 110

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Master Contour Duo

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Fit Me Blush 15 Nude

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

  Поръчайте веднага
 • Maybeline New York Tattoo Brow Pomade 04 Ash Brown

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Lash Sensational

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Superstay Ink Crayon 10 Trust Your Gut

  Поръчайте веднага
 • Maybelline New York Color Sensational Mystic Mauve

  Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , червено червило , официален грим, контуриране на лице , очи, червило, руж , фон дьо тен , контуриране , устни, мат, тенденция, лице, Maybelline New York

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво следва след припичането на слънце: Лек грим за кожа със загар

Хубавото на шоколадовия загар е че стои достатъчно свеж и красив сам по себе си ...