Няколко съвета за твоя фон дьо тен

Набави си добри продукти

За да задържиш фон дьо тена на лицето си цял ден е добре да започнеш с нанасянето на база, която да осигури нужната устойчивост на по нататъшните ти макиаж действия. После си подсигури фон дьо тен с формула за дълготрайна устойчивост. Няма как да постигнеш желания резултат, който да е цял ден на лицето ти ако използваш продукт, който не е създаден да бъде устойчив на стрeса, влагата и изпотяването, например.

Нанасяй фон дьо тена си правилно

Техниката, с която поставяш продукта на лицето ти може да е остновната ти грешка в желанието ти да имаш устойчив макиаж през деня. Нанасянето с пръсти не е най-добрата идея, поради факта, че така не успяваш да разнесеш продукта равномерно, а ако допуснеш това да се случи рискуваш лицето ти да изглежда на петна. Дискомфортът при подобна ситуация е толкова голям, че ти често и несъзнателно докосваш по-често лицето си. Най-добре е да нанасяш фон дьо тена с гъбичката наречена бюти блендер или със специална четка създадена именно за този вид продукт.

Пудрата е от огромно значение 


Издръжливостта на фон дьо тена не зависи само от него, но и от продукта, който слагаш върху него. Пудрата е от основно значение за това в какъв вид и колко дълго ще се задържи фон дьо тена на лицето ти. Препоръчваме ти да се насочиш към матираща пудра, която покрива плътно. Единственото условие е да не я напластяваш.

Повече за: Често срещаните грешки при нанасяне на фон дьо тен

За този външен вид препоръчваме

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

    Поръчайте веднага
  • Maybelline New York Fit Me

    Поръчайте веднага
  • L'Oreal Paris True Match

Свързани теми: грим , фон дьо тен

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

3 начина да адаптираш бюти рутината си към пролетта

Ако все още не си се събудила от дълбокия зимен сън, време е да го направиш и да се потопиш пролетта. Представяме ти няколко предложениям които ще ти ...