Няколко съвета... За плътни и обемни мигли

Убедени сме, че едно от големите желания на всяка жена, която обича себе си е да има плътни и обемни мигли, които да подчертават погледа по неповторим начин. Ето няколко съвета от нас за постигането на търсения ефект

Добре почистени мигли

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Бъди сигурна, че миглите ти са добре почистени от спиралата. Този продукт е един от най-трудните за цялостно премахване и изисква много добър демакиант и умели движения. Ако не почистиш добре спиралата си вечера на другия ден, нанасяйки отново спирала ще забележиш, че не получаваш желания краен резултат.

Извий миглите си

Извивай миглите си ако смяташ, че не са достатъчно изписани. Извитите мигли придават обем, защото се насочват нагоре и се създава илюзия за оптическо издължаване на косъма.

Бадемово масло

За да си сигурна, че миглите ти са здрави и растат такива си набави бадемово масло. Минавай миглите си с тампонче напоено с него всяка вечер и ще видиш как след няколко седмици редовно използване те ще са по-гъсти и здрави.

Спиралата е всичко!


Не бива да подценявате продукта, който използвате. Първо винаги подбирай спирала с четка, която смяташ, че ще работи добре за теб и търсената визия. Нашият абсолютен фаворит е False Lash Superstar от L’Oreal Paris. Само с две лесни стъпки тази спирала ще ти осигури спиращи дъха мигли.

Повече за: Предимства на спиралата с фибри пред изскуствените мигли

За този външен вид препоръчваме

  • False Lash X-Fiber Mascara

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Срок на годност на грима: кога е време за нов?

През този период ние сме още по-отдадени на грижата за кожата от всякога и целта ни е да под предпазната маска лицето ни да бъде чисто, добре поддържа...