Няколко съвета за красавиците, които се страхуват от цветовете

Някои от най-страхотните тенденции напоследък безспорно са тъмните устни и цветните сенки за очи, които придават онзи колоритен вид на всяка красавица, която иска да се различава от тълпата. Въпреки тенденциите обаче някои представителки на нежния пол се чувстват истински дискомфортно от цветните експерименти и заради това не могат да се насладят на най-актуалните течения в макиажа. От многобройните часове, които прекарваме с гримьори събрахме три основни точни, които да ти помогнат да се отървеш от страха си от цветовете. Следвай ги една по една…

Започвай бавно, много бавно...


За да се отървеш малко по-малко от притеснението, за което говорим, ти предлагаме да избереш една зона от лицето ти – очите или устните и да пробваш да промениш червилото или сенките си много плавно. Да кажем, че обичаш да носиш nude нюанси червило, то си вземи подобен продукт, който обаче има повече розови или прасковено тонове. И така малко по малко засилвай интензивността на цвета, който до сега не си се осмелявала да слагаш като ще видиш, че с времето ще свикнеш с него и ще ти харесва.

Опитай цветна спирала


Цветната спирала е отново на мода и е изключително забавна и свежа. Предлагаме ти да посегнеш към нея, когато се подготвяш за вечерно парти. На тъмно ще се чувстваш по-спокойна въпреки цвета на миглите ти и колкото по-често нанасяш цветна спирала, толкова по-бързо ще свикнеш с нея и дори ще се осмелиш да я носиш през деня.

Опитай с нови сенки за очи


Някои палитри сенки за очи са истински пигментирани, което значи, че цветът им е много интензивен. За срамежливите момичета обаче макиаж индустрията предлага и по-леки сенки за очи, които се размазват по-лесно и интензитета на цвета не е толкова сериозен. Благодарение на тях ще оставиш цветен акцент на очите, който много добре ще кореспондира с естествения цвят на кожата ти.

Повече за: Макиаж идеи за момичетата, които не се гримират

За този външен вид препоръчваме

  • La Palette Nude L'Oreal Paris

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac

  • L'Oreal Paris Color Riche matte Candy Silhouette

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , сенки за очи , очи

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Вдъхновяващи празнични визии за тази зима

Ако не си позволяваш да се отпуснеш по отношение на външния си вид, празниците са точното време да развихриш въображението си и да постигнеш правилния...