Няколко полезни хитрини за използването на спирала (Втора част)

1. Водоустойчива и обикновена спирала

Ако предпочитате употребата на водоустойчива спирала, ето един страхотен трик: Най-напред нанесете един слой обикновена спирала, а след това нанесете водоустойчивата като втори слой. Това не само визуално удължава миглите но и улеснява премахването на спиралата.    

2. И двете страни на миглите

Ако миглите ви са редки или твърде светли, трябва да нанасяте спирала и от двете им страни. Нанесете един пласт върху горната страна на миглите, а след това и върху долната страна. По този начин ще създадете ефекта на изкуствени мигли.


3. Чаша с гореща вода

Още един трик: Ако спиралата ви е леко засъхнала а не сте си закупили нова, потопете тубичката в чаша с гореща вода. Така ще върнете тушът в характерното му течно състояние, и ще предотвратите повтроното втърдяване.

4. Използвайте лъжица

Ако нанасяте спирала и върху долните мигли, вероятно ви се е случвало да се изцапате под очите докато нанасяте спиралата. Вземете лъжица и я поставете под долния клепач преди да нанесете спиралата. Същият трик използвайте и за нанасяне на спирала въху горните мигли. Ако искате да извиете миглите, а нямате машинка за извиване отново използвайте лъжица като поставите извития ръб на лъжицата точно над миглите си. Нанасяйки спиралта леко извийте миглите и ефектът ще ви удиви.


5. Четка за зъби срещу излишно количество туш

Използвайте четка за зъби за миглите си. Може и да ви звучи странно но е чудесен трик в случай че сте прекалили с количеството туш. С нова четка за зъби (в никакъв случай употребявана, защото това може да причини инфекция на очите и клепачите) разрешете косъмчетата, което ще премахне излишното количество туш.

6. За веждите

Спиралата може да се използва и върху веждите. Изберете подходящ нюанс, близък до естествения цвят на веждите.  Не забравяйте че, преди да започнете трябва да премахнете излишното количество туш от четката. Внимателно нанесете спиралата върху косъмчетата на веждите. Така веждите ви ще изглеждат по-плътни и добре оформени.


7. Прикриване на израстнали корени 

Спиралата може да се използва и за прикриване на израстнали корени на косата. Всичко което трябва да направите е да изберете подходящ цвят спирала и да прокарате четчицата по корените на косата. Бъдете прецизни и внимателни за да предотвратите оцветяването на кожата на главата.    

Повече за: Няколко полезни хитрини за използването на спирала (Първа част)

За този външен вид препоръчваме

  • Superstar False Lashes L'Oreal Paris

    Поръчайте веднага

Свързани теми: спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Топ 10 гримове за очен грим за начинаещи

Научи как да гримираш очите и ще научиш всичко за грима. Звучи банално, но е така...