Няколко полезни хитрини за използването на спирала (Първа част)

Повечето жени смятат че знаят достатъчно за техниките за нанасяне на спирала. Но, почти всеки ден научавам нещо ново, а ние ще ви представим няколко хитрини, които със сигурност ще ви улеснят използването на този продукт.

Спиралата придава на очите по-енергичен вид. Ако все още има сред вас дами които не са голями любителки на спиралата, вижте тези няколко трика които ще ви накарат да промените мнението си.

1. Срок на годност


Вероятно вече знаете, че за да съживите изсъхнала спирала трябва да капнете вътре няколко капки физиологичен разтвор. Задължително обърнете внимание на срока на годност, отпечатан на опаковката и по-добре не рискувайте със стара спирала. Препоръчително е спиралата да се сменя на 6 месеца. Ние пък ви препоръчаме новата Superstar X Fiber Black Mascara от L'Oreal, и със сигурност ще усетите разликата.

2. Използвайте клечки за уши


Подгответе клечки за уши! За справяне с размазана спирала и изцапани клепачи използвайте суха клечка за уши. Избягвайте използването на клечка потопена в продукт за почистване на грим, защото така рискувате да премахнете и част от останалия грим. Сухата клечка е най-подходяща за почистване на петна от спиралата върху клепача.

3. Извийте четката


Спиралите с извита четка са изключително удобни за нанасяне. Ако имате спирала с обикновена четка, използвайки тубичката леко извийте четката под 90 градуса. Така ще получите четка с помощта на която нанасянето на спирала в ъглите на очите е изключително лесно и бързо.  

4. Премахване на излишно количество туш


При първите няколко използвания, чисто новата спирала оставя излишно количество туш върху четката. За да премахнете излишното количество и предотвратите слепване на миглите, преди прилагане на спиралата леко плъзнете четката по хартиена салфетка.

5. Повече туш в корена на миглите


Професионалните гримьори често се служат е един доста полезен трик: За по-обемни и дълги мигли, нанесете повече туш в корена на миглите а след това леко срешете с четката нагоре към връхчетата им.  Така също предотвратявате досадното  слепване на миглите и появата на топчета върху тях.

Повече за:Няколко полезни хитрини за използването на спирала (Втора част)

За този външен вид препоръчваме

  • LOreal Superstar X Fiber Black Mascara

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , спирала , очи

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Как да избереш правилния праймер за лице

Пудрите са склонни към оксидация и промяна на цвета при контакт с кожа и себум. Е, тук се намесва праймерът...