Никакви макиаж грешки повече!

Пази червилото си


Нали не искаш да се окаже, че по време на цялата ти бизнес среща си говорила с червило на зъбите и никой не ти е казал от неудобство? Винаги носи със себе си огледалце, но и не забравяй един стар, но изпитан трик – след като нанесеш червилото си, лапни единия си пръст и го извади леко, докато си със затворени устни. Така по показалеца ти ще остане излишното количество червило по вътрешната страна на устните ти.

Внимавай със зоната около очите

Като за начало – винаги нанасяй коректора си под очите само на дневна светлина с огледало, което ти дава добра перспектива върху цялото ти лице. Понякога има шанс да се окаже, че си сложила твърде много коректор и приличаш на плашило или, че си сложила прекалено малко и ефектът от грима ти е равен на нула.

Стига толкова пудра

Твърде много пудра, независимо дали тя е само фиксираща, кара лицето да изглежда състарено и грозно. Ефектът маска е неизбежен ако прекалиш. Нашият съвет е винаги са използваш малко количество, което е почти незабележимо на лицето ти за красив краен резултат.

Не на прекаляването със спиралата

Искаме красиви мигли, да! Но спиралата в големи количества кара макиажа ни да изглежда изключително евтин, да не говорим, колко е възможно да се изцапаш при всяко следващо минаване по миглите ти с четичицата. Превърни в закон нанасянето на един или два слоя спирала.

Повече за: Освежи макиажа на работното място

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Color Riche Matte Addiction Scarlette Silhouette

    Поръчайте веднага
  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

Свързани теми: грим , спирала , пудра, устни

1/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Козметични трендове, които по-добре да си останат в миналото

Онова, което вчера ни е придавало секси и привлекателна визия, още утре може да бъде демоде и естетически неприемливо...