Неукротимите къдрици като символ на изключителност: Тайните на известните дами за ежедневните грижи за косата

Има обаче няколко трика, които ще ви помогнат да заобичате неукротимите си къдрици и да имате прическите, за които мнозина копнеят.

 

1. Форма на прическата

Ако имате къдрава коса, от изключително значение е да бъдете подстригани, както трябва. Естествено, най-добре е да се консултирате с фризьор, който ще ви препоръча прическа, която подхожда на вашата коса и на формата на лицето ви. Певицата Бионсе беше избрала стъпаловидна прическа, за да бъде лицето ѝ по-изразително.

 

2. Миенето на къдравата коса

Грижата за къдравата коса се състои от няколко стъпки. На първо място: използвайте шампоани, маски и регенератори без силикон, който влияе отрицателно на къдриците. Много важно е да бършете влажната коса с кърпа от чист памук, да я сресвате, още докато е влажна и то с гребен с къдрави зъбчета, който е и тайното оръжие за красота на певицата Шакира.

Четете повече наКато две капки вода Гримът на любимите близначки на Холивуд

3. Сушене и оформяне на къдравата коса

Когато става дума за оформяне на къдриците, вероятно ще ви трябва доста време, докато откриете идеалния за вас продукт. Експериментирайте и сменяйте продуктите, докато къдриците Ви станат блестящи, оформени и не прекалено твърди. Най-добре е косата да изсъхва естествено, но ако нямате време, използвайте специалната приставка за сешоар - дифузера и изсушете косата, като се наведете с главата надолу.

Четете повече наГрижа за косата през летните дни: Трикове, в които веднага ще се влюбите

4. Боядисване

За къдравите дами се препоръчва по-скоро нюансиране, отколкото боядисване. Нюансирането ще направи косата по-изразителна, а също така по-лесно ще се поддържа цветът ѝ. Естествено, използвайте качествени бои, и такива без амоняк, за да не нараните косъма и за да не изгубят къдриците формата си.

Четете повече наТи си блондинка, брюнетка, червенокоса или чернокоса? Експертът ни по грим препоръчва идеалния грим за теб (1-ва част)

Свързани теми: грим , фризура

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Дългата коса - абсолютна тенденция през 2019 г. Кажете НЕ на скъсяването на косата това лято!

Здравата коса е задължителен елемент през цялата година, а това лято, както обявяват модните експерти ...