Неочаквана среща с бившата любов - как да изглеждаш добре

Вероятно всяка жена мечтае да изглежда перфектно в този магически момент когато среща мъжа, разбил сърцето и. Но, реалността е друго и случайната среща с бившата любов почти по правило се случва точно тогава когато най-малко очакваме.

Представяме ти няколко трика, които да ти помогнат да изглеждаш добре в такива ситуации и да го накараш да съжалява че те е загубил.

Горе главата!

Момичетата със самочувствие винаги са по-привлекателни! Затова, макар и да не се чувстваш много добре, вдигни главата горе! Ти си красива заради самата себе си, а самочувствието те прави още по-красива.

Усмихвай се

 

Най-доброто отмъщение е да си щастлив! Помисли си за хубавите неща които ти се случват от раздялата с него – разходките с приятели, страхотните книги които четеш, новите хора с които се запознаваш...

Винаги има нещо, което да те кара да се усмихнеш. Забрави за миналото, запомни само урока на който то те е научило. Играй се с косата си, усмихвай се и ще изглеждаш сякаш си се гримирала с часове.

Имай гланц за устни подръка

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Често ти се случва да бързаш при излизане и нямаш достатъчно време да се гримираш. Затова, винаги подръка имай гланц за устни. Ако срещнеш бившето си гадже съвсем неочаквано, нанеси един слой гланц върху устните си и със сигурност ще се чувстваш по-добре а устните ти ще привлечат вниманието му.

Малко парфюм


В подобни ситуации добре е да имаш малко парфюм, който да напомня за добрите времена с него.  Може би той те е забравил, но парфюмът със сигурност ще му върне спомени за приятните моменти с теб.

Повече за: Козметичната чанта – най-добрият приятел на всяка жена

За този външен вид препоръчваме

  • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 101 Gone with The Nude

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , гланц за устни , естествен грим

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Перфектни вежди в няколко стъпки

В днешно време грижата за веждите е също толкова важна, колкото и гримирането на очите или устните. Природно гъстите вежди се наложиха като моден трен...