Необикновените нюанси руж

В последно време често си говорим за цветове. Цветовете върху устните, цветовете върху ноктите, върху клепачите, въобще цветовете, които изцяло са залели макиаж света. Като контрапункт на nude тоновете, които също са в своя абсолютен апогей, цветовете са онази щипка магия, която често ни липсва в забързаното ежедневие.

Макиаж създателите определено не искат да скучаем и за нас създават комбинации, които не сме мислили, че ще искаме да носим, но искаме и то… много. Последните им „игри“ с цветовете са по посока на любимия ни руж.

Екстравагантно усещане 


Свикнали сме да възприемаме този продукт за даденост, която ни помага изключително в задачата да структурираме лицето си, но създателите на гримовете искат да го извадят от този контекст и да му придадат екстравагантно усещане. Ружът вече идва в необикновени цветове, като сиво, малинено червено и дори зелено. Разбира се, наситеността на цветовете не е висока, за да може с леко докосване на четката да оставим цветни акценти, които да не ни превърнат в нелепи, а в красиви и необикновени.

Внимавай с цвета на червилото


Ако се питаш как да носиш подобни цветове върху скулите си, ние имаме отговор за теб… Внимателно, но с доза ентусиазъм. Сивото например е много подходящо за смуглите красавици, които четат тези редове в момента. То ще създаде естествена светлосянка като цветът ще подхожда идеално на по тъмните нюанси на кожата, както и на косата. Ако пък ти си блондинка се осмели да преобразиш макиажа си с по-смели тонове, които да впечатлят останалите. Един незаменим съвет по отношение на необичайните цветове руж е… винаги внимавай с цвета червило, който си подбираш. Прекалено многото различни тонове на лицето ти определено не е в твоя полза за крайния резултат.

Осмели се да експериментираш… Излизайки от зоната си на комфорт можеш да откриеш себе си!

Повече за: Как правилно да нанасяме руж

За този външен вид препоръчваме

  • infaillibleblush paint palette pink

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , руж , тенденция, тенденция

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Лек летен грим:Тези 4 продукта са всичко, което ти е необходимо за визията „грим без грим“, в която ще се влюбиш

Летният грим трябва да бъде различен...