Необикновени цветове спирали за мигли

Как да носим цветна спирала

Използването на цветна спирала върху миглите е страхотен начин да оцветите монотонната си ежедневна грим рутина. Цветната спирала е идеално решение, дори и за тези които трудно излизат извън зоната си на комфорт и предпочитат спиралите в класическия черен цвят. Нека ви покажем, че винаги има място за цветни мигли.

Спирала в кафяво

В стремежа си да омекотят визията и да придадат по-нежно излъчване, гримьорите често използват кафява спирала. Голям брой гримьори пък твърдят че кафявата спирала е най-добрия избор за русите момичета със светла кожа. Съчетайте я и вие с любимата си „грим без грим“ визия и опушен грим в кафяви тонове. Сенките в бордо или бакърени нюанси също подсилват красивия ефект на кафявата спирала.

Neobiknoveni cvetove spirali za migli

Спирала в лилаво

Да, лилавата спирала е доста ексцентрична, тъй като сама по себе си е достатъчен акцент. Поради това, ако заложите на спирала в лилави тонове, оставете останалия грим да бъде по-семпъл и незабележим. Сенки в лилаво-розови тонове перфектно допълват ефетка на спиралата. Нашият фаворит е натурална визия със спирала в лилави тонове, и то щедро нанесена както върху горните така и върху долните мигли. Убедени сме, че това ще придаде интересно и закачливо излъчване на погледа ви. Предимството на тази грим визия е че подхожда перфектно както за ежедневна така и за изтънчена вечерна визия.

Neobiknoveni cvetove spirali za migli

Синя спирала

Синьото е цветът на небето и морето, цветът на плажа и слънцето...Синята спирала е чудесен избор за лятото, а още по-чудесен избор е спиралта с водоустойчива формула. Тази спирала определено отива най-добре на синеоките момичета. Но това не означава че останалите момичета не трябва да носят синя спирала - трикът със сините сенки и синята спирала ще придаде яркост и сила на погледа им. И в този случай, акцентът е върху очите и останалият грим трябва да е лек и ненатрапчив. А какви дрехи да изберете с тях? Джинси, разбира се!

Neobiknoveni cvetove spirali za migli

Спирала в розово

Не, недейте веднага да казвате Не. Пробвайте! Макар и по някой необикновен повод, както музикален фестивал където всичко е разрешено. Съчетайте спиралата с очна линия в същи тонове. Другият начин е като нанесете наситено черна спирала в корена на миглите а розовата спирала върху краищата им. Тук се изисква малко повече сръчност, но крайния ефект е зашеметяващ. Визията с две спирали е идеално допълнение и към малка черна рокля.

Neobiknoveni cvetove spirali za migli

Спирала в тюркоазено

Спиралата в тюркоазено отива перфектно на зелени очи. Също така, всички знаем много добре че тюркоазеният цвят отлично се съчетава с кафявия, и ето защо притежателките на шоколадови очи могат да се замислят за спиралата в тюркоазено. При съчетаване на тази спирала с останалия грим важат същите правила както и при синята. Според нас, изключително закачливо излъчване на погледа ви ще придаде съчетанието от спирала в тюркоазено и бели сенки за очи. Белите сенки подчертават красивия цвят на спиралата и визуално отварят погледа. Трикът с белия молив във вътрешните ъгли на окото също помага за отваряне на погледа и придаване на свеж и отпочинал вид.

Допълнителен съвет: Ако залагате на цветна спирала, задължително трябва да обърнете внимание и на веждите. Използвайте подходящ продукт за оформяне, а избраният нюанс не трябва да се различава от естествения цвят на веждите ви.

Повече за: Банановата пудра и защо светът полудя по нея

За този външен вид препоръчваме

  • NYX Color Mascara Blue

  • NYX Color Mascara Brown

  • NYX Color Mascara Purple

Свързани теми: грим , спирала , тенденция

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Научи се да се гримираш като професионалист: първи стъпки

Стоенето вкъщи омръзва бързо, сериалите и филмите са отлично решение, но не вреди и да се научи нещо ново...