Необичайни грим тенденции

Социалните мрежи окупират ежедневно вниманието ни. Някои от тях дори пораждат нови тенденции в грима, които със сигурност можем да определим като необичайни. Някои биват масово приети, а пък другите изчезват и остават в миналото.

Ние ви представяме няколко нови луди тенденции в грима.

Изкуство върху устните

Почти всички приеха модата на прилагане на пигменти, сенки за очи и хайлайтъри върху устните. Питаме се, защо тогава ни трябва червило? Колкото и да не сме любители на тази тенденция, налага се да признаем, че някои от необичайните съчетания наистина могат да изглеждат привлекатлно.

Мигли в стил Туиги

Силното подчертаване на очите често се завръща на мода. Става дума за визуално уголемени очи с изключително дълги мигли. Всяка жена, разбира се, мечтае за дълги и красиви мигли. Ние ви препоръчваме да заложите на L'Oréal Paris False Lash Superstar X Fiber спиралата.

Бейкинг

Тенденцията е широко разпространена, тъй като е лесно изпълнима и дава блестящи резултати. Бейкингът ви позволява да изсветлите определени части на лицето без размазване на хайлайтъра, фон дьо тена и без неприятното лъщене в Т-зоната. Също така, не се образуват бръчки под очите. Какво точно е бейкингът? След нанасяне на основа и коректор, щедро нанасяте транспарентна пудра и оставяте я да престои върху лицето за 5 минути. След това, използвайки подходяща четка премахвате излишното количество пудра. Техниката е наречена бейкинг, защото пудрата загрява от температурата на кожата.  По този начин, тенът е равномерен а лицето сияе без да лъщи.

Изкуствени лунички

Това със сигурност е една от най-ексцентричните тенденции. Много жени възприемат луничките за несъвършенство, но във времето когато естественият грим, естествената красота и самочувствието са абсолютен хит, гримьорите предлагат използване на изкуствени лунички. Модата на изкуствените лунички вече завладя света. Както и да е, ние смятаме луничките за очарователни.  

Повече за: Необикновените нюанси руж

За този външен вид препоръчваме

  • False Lash X-Fiber Mascara

    Поръчайте веднага

Свързани теми: грим , очи, устни

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Коментари ( 0 )

Регистрирайте се, за да оставите коментар

Регистрирайте се

Регистрирайте се / Влезте

Makeup recommends

Какво е илюминатор и как се ползва

Не е толкова трудно да постигнеш свежа и блестяща визия, когато имаш цял несесер с най-разнообразни гримове, но възможно ли е това само с един продукт...